Marketing Report
Saskia Bielderman-de Mol benoemd tot CFO Dentsu Aegis Network

Saskia Bielderman-de Mol benoemd tot CFO Dentsu Aegis Network

Met ingang van 1 januari 2019 is Saskia Bielderman-de Mol benoemd tot CFO van Dentsu Aegis Network (DAN). Bielderman-de Mol is sinds 2014 werkzaam binnen het bedrijf als head of operational finance. Bielderman-de Mol volgt Chris ter Welle op die zich volledig zal richten op zijn functie als CFO voor het Nordics Central Eastern Europe (NCE) cluster van Dentsu Aegis Network. Sinds 2017 combineerde hij deze werkzaamheden met zijn rol als CFO in Nederland.

Saskia Bielderman-de Mol zal als CFO ook onderdeel zijn van het managementteam van DAN en fungeert hierin als sparringpartner op het gebied van financiële strategische en commerciële vraagstukken. In haar nieuwe rol zal zij nauw samenwerken met Julius Minnaar, CEO Dentsu Aegis Network.

Julius Minnaar: "Saskia Bielderman-de Mol heeft zich in diverse complexe projecten en in haar rol als head of operational finance bewezen. Ze is een allround vakvrouw met grote kennis van zaken en ik kijk ernaar uit om de samenwerking met haar te intensiveren."

Saskia Bielderman-de Mol: "DAN is een mooi bedrijf in een uitdagende markt. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om als onderdeel van het DAN leadership team te werken aan de strategie en verdere professionalisering van de bedrijfsvoering."

Saskia Bielderman-de Mol was hiervoor onder andere werkzaam bij PwC en Discovery Communications in Londen.

www.dentsuaegisnetwork.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.