Marketing Report
Slingshot Ventures kiest Marcommit als pr-partner nieuws

Slingshot Ventures kiest Marcommit als pr-partner

Slingshot Ventures heeft Marcommit gekozen als pr-partner om de naamsbekendheid en de marktpositie van de durfkapitaalverstrekker te verstevigen en verder uit te bouwen. Ook gaat Marcommit de organisatie ondersteunen bij de social media activiteiten.
 
Slingshot Ventures, dat onder leiding staat van investeerders Tom Kist en Marco Pieters, verstrekt groeikapitaal aan consumer-tech bedrijven in de seed, early growth en growth fase. De kapitaalverstrekker investeert in snelgroeiende bedrijven die voldoen aan de belangrijkste kenmerken van Slingshot: een sterk merk, een tevreden klantenkring en gezonde marges.
 
Slingshot beheert momenteel een portefeuille van meerdere investeringen, veelal met Nederlandse basis en een internationale ambitie. Het Slingshot portfolio bestaat onder andere uit Chronext (online luxe horlogemarktplaats), Boldking (online scheerbedrijf), Stox Energy Socks (compressiesokken voor sport en dagelijks gebruik), Swishfund (online MKB kredietverstrekker), Temper (online marktplaats voor freelancers), Naduvi (online outlet voor home & living), Wild Cosmetics (navulbare deodorant) en Wasteless  (dynamische prijsoplossing voor supermarkten).

Tom Kist, founder en managing partner van Slingshot: “Nu wij het kapitaal uit een tweede investeringsfonds aan het werk zetten, vonden we het tijd worden om meer naar buiten te treden en ons sterker te profileren. Onze ambities zijn sky high waarbij wij onze positie in het consumentgerichte investeringslandschap de komende periode verder willen versterken. We kunnen daarbij de pr- en media expertise van Marcommit heel goed gebruiken in aanvulling op onze werkzaamheden.”
 
Maartje Grossouw, managing director bij Marcommit: “Onze eerste kennismaking met Slingshot gaf ons direct veel energie. De passie van het energieke en talentvolle team werkt aanstekelijk. Daarnaast investeert Slingshot in mooie merken die veel potentie hebben. We hebben veel zin in deze mooie samenwerking.”

www.marcommit.nl
www.slingshot.ventures

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.