Marketing Report
Springbok x Dawn ontwikkelt campagne voor THNK nieuws

Springbok x Dawn ontwikkelt campagne voor THNK

Springbok x Dawn heeft de eerste campagne ontwikkeld voor THNK, een school voor leiderschap. Slecht leiderschap siert bijna dagelijks de voorpagina’s: scheldkanonnades achter gesloten deuren, slechte geheugens, grenzen overschrijden en ruimteraketten financieren van lage lonen, om maar wat voorbeelden te noemen. Als het aanTHNK ligt, is de tijd van dit type leiderschap voorbij. De campagne staat in het teken van een ander leiderschap.

Een leider die luistert, die gedreven is door waarden en die de kracht van sympathie begrijpt. Het zijn een aantal van de ideeën die THNK heeft over leiderschap. Het lijkt simpel–je hoeft alleen maar menselijker te zijn–maar toch zien we het te weinig. In de campagne zet THNK haar visie uiteen in bite-sized uitingen waarin belangrijke thema’s worden behandeld, zoals diversiteit, emotionele openheid en purpose.

Toxic leaders

In de uitingen zijn de slogans over THNK’s andere leiderschap te zien en wordt een kijkje geboden in het hoofd van slechte leiders. De toxic leaders zijn gemaakt met behulp AI en zijn geïnspireerd op beroemde en stereotiepe leiders.

Wouter Koetzier, partner bij THNK: “Wij bij THNK vinden dat het tijd is voor een nieuw soort leiderschap: menselijk en verantwoordelijk. Zo ontwikkelen wij leiderschap dat ons gaat leiden naar een betere toekomst voor iedereen.”

Maarten Gooskens, copywriter bij Springbok x Dawn: “De wereld van leiderschap is turbulent, en je merkt dat er grote behoefte is om af te wijken van de norm. THNK durft dat aan.”

De campagne is te zien in print, online, op sociale media en (D)OOH.

www.dawn.nl

www.springbokagency.com

www.thnk.com

Lees ook:

[Vacatures] Springbok zoekt een SEA Specialist - Den Bosch

23-11-2023 | 09:31:00
Springbok is per direct op zoek naar een SEA Specialist in Den Bosch

[Vacancy] Springbok Amsterdam has a position for a Motion Designer

23-11-2023 | 09:18:00
Springbok Amsterdam is directly looking for a Motion Designer

Springbok wint Proximus pitch in België

22-11-2023 | 10:53:00
Na een strenge selectieprocedure voor een partner in performance marketing heeft Proximus ervoor gekozen samen te werken met twee gerenommeerde agentschappen, WPP en Springbok, om zijn initiatieven op het vlak van performance marketing verder uit te bouwen

[Vacatures] Springbok zoekt een SEO Specialist - Den Bosch

16-11-2023 | 18:08:00
Springbok is per direct op zoek naar een SEO Specialist in Den Bosch

[Vacatures] Springbok zoekt een Junior Marketing Automation Developer

12-10-2023 | 10:05:00
Springbok is per direct op zoek naar een Junior Marketing Automation Developer in Den Bosch
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.