Marketing Report
Team Jumbo-Visma in zee met Bynder

Team Jumbo-Visma in zee met Bynder

Team Jumbo-Visma gaat de technologie van Bynder inzetten. Daardoor krijgt het team zicht op de duizenden marketing- en communicatie-uitingen van de gecombineerde wieler- en schaatsploeg.

Met een wielerteam dat recentelijk nog schitterde in de Tour de France en nu actief is in de Vuelta, en een schaatsteam dat in volle voorbereiding is op het seizoen 2019-2020, is het zaak dat alle gemaakte content van beide sportploegen up-to-date en beschikbaar is in een intuïtief werkende digitale omgeving.

Om het marketing- en communicatieteam, de sporters, maar zeker ook alle partners daarin te ondersteunen, is de technologie van Bynder toegevoegd aan de selectie van de gecombineerde wieler- en schaatsploeg.

Sander Kruis, commercieel manager van Team Jumbo Visma: “Door het systeem kunnen onze renners, onze medewerkers, maar ook al onze partners de beschikbare content gemakkelijk vinden en gebruiken. Deze efficiëntieverbetering vormt een belangrijke schakel in onze marketing- en communicatiestrategie.”

Chris Hall, CEO van Bynder: “Team Jumbo Visma is een toonaangevende ploeg die ons land wereldwijd op kaart zet als sportnatie. Dat we een team met Olympisch gouden medaille- en touretappe-winnaars kunnen ondersteunen bij het realiseren van maximaal renderende marketingcampagnes is een grote eer. Ik volgde het wielrennen en schaatsen al op de voet, maar dit geeft nog meer reden om mee te juichen.”

www.bynder.com
www.teamjumbovisma.nl 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief