Marketing Report
Thijs Boon verlaat VICE en gaat ondernemen

Thijs Boon verlaat VICE en gaat ondernemen

Als President Digital, VICE EMEA was Thijs Boon binnen de EMEA-regio verantwoordelijk voor het structureren van de digital sales, redactie, marketing, productie, video en b2b communicatie. Ook heeft Thijs Boon VICE in 2006 naar Nederland gebracht en als CEO uitgebouwd tot een van de leidende mediabedrijven voor jonge mensen in de Benelux. Tegelijkertijd is het VICE kantoor in Amsterdam onder zijn leiding een kweekvijver geworden voor digitale innovaties waaronder media, technologische en merk oplossingen.

Thijs Boon: “Het Nederlandse kantoor heeft een centrale rol gespeeld op het gebied van digitale innovatie in EMEA en het is een mooie uitdaging geweest om onze kennis en ervaring binnen de regio te implementeren. Maar, na 13 jaar is het voor mij tijd om aan iets nieuws te gaan beginnen. Ik heb er alle vertrouwen in dat het management team het VICE-merk verder uit zal bouwen in het altijd veranderende medialandschap.”

Dom Delport, President of International and Chief Revenue Officer at VICE Media: “Na dertien jaar heeft onze vriend Thijs Boon besloten VICE te verlaten om zijn ondernemerschap nieuw leven in te blazen. We zijn hem zeer dankbaar voor zijn bepalende rol in de Benelux organisatie en bijdrage aan de manier waarop we nu binnen EMEA naar ‘One VICE’ toewerken. Thijs heeft in Amsterdam een sterke Digital Hub neergezet met zeer getalenteerde mensen op het gebied van Programmatic, Ad Ops, UX Design en digitale creativiteit. Bovendien heeft hij een senior management team opgebouwd die onze groei in Europa verder zal leiden. Wat hij heeft neergezet is uitzonderlijk en zonder hem hadden we het niet zo ver kunnen schoppen. We danken hem voor alles wat hij met en voor VICE heeft gedaan.”

Lees ook: Thijs Boon Cross Media Man 2017

www.vice.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.