Turff en Wahooh maken adverteren binnen studenten doelgroep makkelijker

Turff en Wahooh maken adverteren binnen studenten doelgroep makkelijker

Met 2.600 schermen in de woonkamers van studentenhuizen biedt Turff adverteerders een mooie kans om de studenten doelgroep op een innovatieve manier te bereiken. Waar voorheen campagnes plannen op het Turff-platform veel werk kon zijn, maakt Wahooh het mogelijk voor kleine en grote adverteerders om campagnes met veel gemak op te bouwen en in te plannen in combinatie met alle overige buitenreclame objecten in Nederland.

Turff voor studenten

De Turff-tablet aan de muur in het studentenhuis is bijna niet meer weg te denken uit de huidige Nederlandse studentencultuur. De opvallende oranje hoes springt in het oog en biedt studenten handige tools die ze nodig hebben om makkelijk kosten te delen binnen het huis. Studenten lopen weg met de oplossing en nog elke maand stromen de aanvragen binnen bij Turff. De tablet is helemaal gratis voor studenten, in ruil voor de gratis tool toont Turff advertenties als screensaver! Een echte win-win dus!

Turff voor adverteerders

Ook voor adverteerders is het Turff-netwerk een mooie toevoeging aan het huidige aanbod. Met kwalitatief hoogwaardig bereik kunnen adverteerders een echte gespreksstarter creëren in de woonkamers van ca. 2.600 studentenhuizen, waarmee je 28.000+ unieke studenten bereikt. De ontwikkelingen bij Turff staan zeker niet stil, naast het maandelijks uitbreiden van het netwerk binnen en buiten Nederland, is Turff druk in de weer met verbeteringen, onderzoeken en implementaties. Zo zijn de schermen van Turff sinds kort ook in het Wahooh-platform te vinden. Via Wahooh slaat Turff de brug naar mediabureaus en adverteerders om gemakkelijker campagnes te kunnen plannen en opzetten in de lastig te bereiken doelgroep van studenten.

Niels: "Met Turff voegen we een nieuwe exploitant toe met een zeer unieke propositie en waarmee het aanbod van OOH-publishers in Nederland in het Wahooh-platform nu zo goed als volledig is. Het unieke bereik van Turff binnen de studenten populatie maakt dat het een welkome aanvulling is op de meer reguliere buitenreclame planning."

www.turff.nl

www.wahoohmedia.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

[Column] Alfred Verhoeven (Marketing the Rainbow #3): Nou, over die regenboog…

18-07-2024 | 11:28:00
In mijn promotieonderzoek Marketing the Rainbow bekijk ik de vraag "Bestaat De Gay Consument eigenlijk wel?". Om het kader te schetsen even wat begrippen en symbolen. Vorige keer "Alfabetsoep", nu hét icoon: de regenboogvlag.

[Vacatures] Springbok zoekt een Search Advertising Engineer

16-07-2024 | 11:17:00
Springbok is per direct op zoek naar een Search Advertising Engineer -Den Bosch

[Column] Alfred Verhoeven (Marketing the Rainbow #2): Alfabetsoep

10-07-2024 | 13:05:00
Ik ben al een aantal jaar bezig met mijn promotieonderzoek Marketing the Rainbow, waarin ik de vraag onderzoek: Bestaat De Gay Consument eigenlijk wel?

Wie | Werkt | Waar | Bij | Adverteerders >> Personen

09-07-2024 | 16:47:00
Zoek je iemand bij een adverteerder? Hier staan ze. Op persoonsnaam.

Wie | Werkt | Waar | Bij | Adverteerders >> Bedrijven & Organisaties

09-07-2024 | 16:47:00
Zoek je iemand bij een adverteerder? Hier staan ze. Op persoonsnaam.
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.