Marketing Report
[Vacatures] DPG Media zoekt een Accountmanager Binnendienst (Inbound) - Team Top Branche vacatures

[Vacatures] DPG Media zoekt een Accountmanager Binnendienst (Inbound) - Team Top Branche

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Accountmanager Binnendienst (Inbound) - Team Top Branche

Hoofddorp - Doe jij niets liever dan de klant adviseren en verder op weg helpen met een passend advies voor hun media-inzet? Ben jij daarnaast de spin in het web die van aanpakken weet? Team Top Branche zoekt ter versterking een commercieel talent met gezonde ambitie en drive die de rol van accountmanager binnendienst gaat vervullen! Wordt jij onze nieuwe collega?

Wat ga je doen

Als accountmanager binnendienst ben jij hét eerste aanspreekpunt van het team voor de andere afdelingen. In deze functie ga je een aantal accountmanagers in de buitendienst ondersteunen met het maken van commerciële voorstellen (op basis van de briefing door onze adverteerders) en pak je diverse andere administratieve zaken op. Je bent een frisse en communicatieve persoonlijkheid en weet met enthousiasme de toegevoegde waarde van de titels van DPG Media zoals o.a. NU.nl, AD, Donald Duck en Libelle over te brengen. Daarnaast zorg je ervoor dat er na de campagne een rapportage en/of evaluatie met de klant volgt.

Jouw enthousiasme en kennis maken het jou makkelijk de volgende zaken op te pakken:

 • je bent verantwoordelijk voor de administratieve afwikkeling van de inkoop en planning m.b.t. de campagnes van onze adverteerders en bijbehorende rapportages;
 • je hebt kennis van het medialandschap, met name op digitaal gebied heb je voldoende kennis om een gedegen advies te kunnen geven;
 • je werkt nauw samen met de accountmanagers buitendienst om zo efficiënt en doelgericht de klantenbase van Team Top Branche te bewerken.


Wie zijn wij

Je werkt samen in een hecht team van 13 accountmanagers buitendienst, 3 accountmanagers binnendienst en twee salesmanagers. Iedere twee weken heb je teamoverleg en bepaal je waar je focus ligt. Onderling sparren, bespreken waar je tegenaan loopt en het vieren van successen is een belangrijk onderdeel van deze meetings. In dit team staan humor en saamhorigheid op één. Er wordt hard gewerkt aan de successen en het team helpt elkaar om iedereen de beste versie van zichzelf te laten zijn. Daarnaast is er veel vrijheid om je dagen zo in te delen zoals jij dat prettig vindt. DPG Media is dan ook het grootste mediahuis van Nederland, zowel in bereik als aantal merken. Met deze merken worden dagelijks miljoenen mensen bereikt.

Functie eisen

 • hbo werk -en denkniveau;
 • minimaal twee jaar ervaring met sales in de binnendienst;
 • je bent woonachtig in de omgeving van Hoofddorp / Amsterdam.


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden

 • salaris, passend bij jouw ervaring en een interessante bonusregeling;
 • laptop van de zaak;
 • keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld);
 • jaarlijkse winstregeling (o.b.v. resultaat van de organisatie);
 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen.


Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Word jij binnenkort onze nieuwe collega?

Solliciteer hier dan voor 2 april. Heb jij eerst nog vragen? Ik, Robin Pichler (recruiter bij DPG Media) beantwoord die graag via robin.pichler@dpgmedia.nl of 06-11274870.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.