[Vacatures] DPG Media zoekt een Accountmanager Regio Gelderland

[Vacatures] DPG Media zoekt een Accountmanager Regio Gelderland

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Accountmanager Regio Gelderland

Heb jij al wat salesmeters op de teller staan en ben je klaar voor de volgende stap? Doe jij niets liever dan de klant adviseren met hun (digitale) marketing strategie en verder op weg helpen? Bij DPG Media komen we graag in contact met commercieel talent voor de regio Gelderland!

Wat ga je doen

In deze rol ga jij op bezoek bij lokale ondernemers om te helpen hun zichtbaarheid op de markt te vergroten. Je bent een ondernemende persoonlijkheid en je vertelt met enthousiasme over de toegevoegde waarde van de merken van DPG Media zoals De Gelderlander, AD, Qmusic, NU.nl en Indebuurt. Jouw ervaring als Accountmanager, jouw kennis van digitale marketing, de regio en van de markt maken het jou makkelijk de volgende zaken op te pakken:

 • actief relatiebeheer en tegelijkertijd genereer je nieuw business;
 • meedenken met de (potentiële) klant en adviseren over de inzet van on- en offline media;
 • je bent en blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in het medialandschap.

 

Wie zijn wij

Je komt te werken in een hecht team met gedreven collega’s en een sales manager. Elke maandag heb je uitgebreid teamoverleg en bepaal je waar je focus ligt voor die week. Onderling sparren, bespreken waar je tegenaan loopt en het vieren van successen is een belangrijk onderdeel van deze meetings. Een team waar veel gelachen wordt en minstens zo hard gewerkt. Belangrijk: je doet het niet alleen, het team is daar om elkaar te helpen. Daarnaast is er veel vrijheid om je dagen zo in te delen zoals jij dat prettig vindt. Als accountmanager werk je met een palet aan prachtige nieuws- en mediamerken. DPG Media is dan ook het grootste mediahuis van Nederland, zowel in bereik als aantal merken. Met deze merken worden dagelijks miljoenen mensen bereikt.

Functie eisen

 • Hbo werk -en denkniveau;
 • minimaal 2 jaar ervaring als accountmanager;
 • bij voorkeur ervaring met verkoop van online media en met online marketing;
 • woonachtig in de omgeving van Gelderland;
 • je bent enthousiast, leergierig en beschikt over een winnaarsmentaliteit.

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden

 • salaris, passend bij jouw ervaring;
 • een 36-urige werkweek;
 • interessante bonusregeling;
 • laptop, telefoon en auto van de zaak;
 • keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld);
 • jaarlijkse winstregeling (o.b.v. resultaat van de organisatie);
 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Word jij binnenkort onze nieuwe collega?

Solliciteer dan direct! Heb jij eerst nog vragen? Ik beantwoord die graag via valery.joosten@dpgmedia.nl of solliciteer hier.
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.