[Vacatures] DPG Media zoekt een Producer - DPG Entertainment

[Vacatures] DPG Media zoekt een Producer - DPG Entertainment

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Producer - DPG Entertainment

Weet jij met al jouw kennis van productie processen, de video ideeën van onze makers en van jezelf, om te zetten in aansprekende en inspirerende video's en til je daarmee al onze videoproducties naar een hoger niveau? DPG Entertainment zoekt voor ons nieuwe videoplatform Play een producer die naast het managen van het productie proces ook het ownership neemt over de beeldredactie van alle externe beelden voor onze nieuwe videoseries.

Wat ga je doen?

Let op: dit is geen remote functie. Je krijgt de verantwoordelijkheid voor het hele productie proces, inclusief de post-productie en om alle beelden die we willen gebruiken te regelen. Als producer bij DPG Entertainment zorg je ervoor dat alle content binnen de gestelde deadlines, gewenste kwaliteit en gesteld budget geproduceerd wordt. Daarnaast ondersteun je onze makers bij het vinden van de juiste archiefbeelden bij onze formats en het clearen van de rechten daarvoor. Je wordt onderdeel van het productie team met daarin presentatoren, redacteuren, cameramensen, editors, regisseurs, creatieven en producers. Dit team bulkt van de creativiteit en dat is goed want wij geloven dat creativiteit bijdraagt tot het succes van onze producties. Jij brengt dan ook, naast humor en projectvaardigheden, (extra) creativiteit en inspiratie binnen het productieteam.

Dit doe je door

 • vanaf het akkoord van scripts de productie op te pakken door draaidagen in te plannen en te vullen met crew, techniek, locatie en props;
 • het post proces in te plannen en editors aan te sturen;
 • de gewenste externe footage te regelen en te clearen;
 • ervoor te zorgen dat al onze video’s op tijd afgeleverd worden en naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

 

Wie zijn wij?

De jonge afdeling DPG Entertainment creëert en sourced entertainment content (video, audio, puzzels en games) voor alle DPG titels. De ambitie van het video team hierbinnen, is om DPG Media breed, video naar een heel nieuw level te tillen. We richten daarvoor een heel nieuw videoplatform op dat we in juni lanceren. Bij ons heerst een informele en prettige no-nonsense sfeer waar de ambitie vanaf spat dus waarbij je wel tegen een stootje moet kunnen. Gelukkig wordt een flinke dosis humor niet geschuwd dus dat maakt iedere dag weer mooi en uitdagend! Nieuwsgierigheid zit ons allen in het bloed. We zijn open en uitgesproken naar elkaar en durven te knokken voor wat we willen bereiken.

Wij bieden jou

 • salaris, passend bij jouw ervaring;
 • 36-urige werkweek;
 • interessante bonusregeling;
 • 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget;
 • jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;
 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen.

 

Wie ben jij?

 • je weet wat komt kijken bij het maken van online video en je bent in het bezit van een afgeronde media opleiding (voorkeur HBO);
 • je hebt minimaal 3 jaar ervaring als producer online video;
 • je bent niet bang om feedback te geven en weet hoe je collega's aan deadlines kunt houden;
 • je hebt een groot netwerk aan toepasbare crew;
 • je ondersteunt onze makers bij het zoeken van de juiste beelden die onze formats meer kwaliteit opleveren en vraag je licenties aan voor benodigd materiaal;
 • je weet deadlines te vertalen naar een duidelijk planning en zorgt ervoor iedereen weet wat en wanneer er iets van ze verwacht wordt;
 • je bent niet bang voor gezelligheid en een borrel na afloop van een dag creatief zijn.

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan? Solliciteer dan uiterlijk 7 oktober. Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Valery beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar roy.snoeijink@dpgmedia.nl of solliciteer hier.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.