Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een ICT Service Desk Medewerker vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een ICT Service Desk Medewerker

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

ICT Service Desk Medewerker

De ICT Service Desk is de onverschrokken held bij Mediahuis Nederland. Met top-notch IT-diensten zorgen ze er namelijk voor dat de business van Mediahuis Nederland op elk moment soepel blijft draaien en alle collega's als echte professionals aan de slag kunnen. Of het nu gaat om technische problemen of vragen over software, de ICT Service Desk staat altijd klaar om te helpen. Hier begrijpen zij dat technologie soms ingewikkeld kan zijn en doen er alles aan om diensten zo begrijpelijk en toegankelijk mogelijk te maken. Of je nu een beginnende computer gebruiker bent of een doorgewinterde techneut, bij de service desk staan zij altijd klaar om collega’s te helpen en te begeleiden bij elke stap van het proces. Doen zij dat binnenkort samen met jou? Wij openen namelijk graag onze deuren voor een ICT Service Desk Medewerker.

Wat ga je doen als ICT service desk medewerker.

Als ICT service desk medewerker ben je de spil in het web als het gaat om technische ondersteuning voor je collega's. Dagelijks sta je paraat om problemen en storingen op laptops, telefoons, het netwerk en andere services snel en efficiënt op te lossen. Of het nu gaat om het instellen van een nieuw apparaat, het oplossen van softwareproblemen of het bieden van algemene technische ondersteuning, jij bent de aangewezen persoon waar collega's met al hun vragen terecht kunnen.

En niet alleen dat, als proactieve denker denk je natuurlijk mee over hoe we onze diensten en producten nog beter kunnen maken, en zorg je voor een uitstekende service voor onze collega's. Dit betekent onder andere het verlenen van IT-support aan collega's, het uitleveren van IT-hardware zoals laptops, desktops en mobiele telefoons, het installeren van werkplekken en het geschikt maken van nieuwe devices voor eindgebruikers.

Het registreren en verwerken van 1e lijn tickets en het registreren en verwerken van tickets in het ticketing systeem Jira behoren ook tot je verantwoordelijkheden. Daarnaast houd je de eindgebruikers op de hoogte van de voortgang van hun ticket, zodat zij altijd weten waar ze aan toe zijn en wat ze kunnen verwachten.

Kortom, als ICT service desk medewerker speel je een cruciale rol in het ondersteunen van je collega's bij technische vragen en problemen. Met jouw expertise en toewijding zorg je voor een soepele werking van alle systemen en een tevreden gebruikerservaring voor iedereen binnen de organisatie

Wat wij in huis willen halen

is een collega die met zijn of haar enthousiaste werkhouding altijd klaar staat zijn of haar collega’s te ondersteunen. Wij denken dat een afgeronde MBO niveau 4 (ICT) opleiding en minimaal 6 maanden relevante werkervaring op een ICT services desk (waarbij stages ook meetellen!) je gaat helpen succesvol te zijn in deze rol. Communicatieve vaardigheden zijn daarbij natuurlijk een must, aangezien je veel in contact zult staan met gebruikers en hen op een klantvriendelijke manier te woord moet staan. Ook nog ervaring met Windows, iOS en MAC OS? Zeker een pre!

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis voor een brede verzameling van autonome en cross-mediale mediamerken. Juist die diversiteit omarmen we hier en vormt de fundering van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier met elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Een plek waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als je geeft. 

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen €2.785 - €3.782,- op basis van een 40-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris afhankelijk is van wat jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop en iPhone. voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je de keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Kun je bij binnenkomst gelijk je dagelijkse hoeveelheid vitamine C meepakken dankzij de aanwezigheid van onze “Froottruck”. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later. 

Kom binnen!

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie met cv, motivatie in onze (digitale) brievenbus verschijnen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel of app Bo Hilster, onze Recruitment Coördinator (+316 4282 9469). Of mail (recruitment@mediahuis.nl) of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.

www.mediahuis.nl  

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.