Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Junior Sales Consultant vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Junior Sales Consultant

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Junior Sales Consultant

Met één landelijk dagblad, 9 regionale dagbladen, 44 lokale nieuwsbladen en huis-aan-huiskranten en meer dan 85 digitale platforms bieden wij onze adverteerders het grootste bereik door héél het land en recht in de regio. Bij ons worden adverteerders gezien. Met o.a. de afdelingen Inside Sales, Field Sales en Digital & Agencies bedienen we de markt. Om het bureauteam te versterken openen wij graag onze deuren voor een nieuwe collega Junior Sales Consultant 

Wat ga je doen als Junior Sales Consultant

Als Junior Sales Consultant ben jij het eerste aanspreekpunt voor de binnenkomende email van het Bureauteam, het meest veelzijdige team van Mediahuis. Deze vragen zijn heel divers, waardoor je zeer afwisselend werk hebt en je jezelf kunt ontwikkelen tot mediageneralist. Dit start met het koppelen van de vragen die binnenkomen aan de juiste expert binnen het team. Om er vervolgens ook voor te zorgen dat hij/zij deze op volgt. Mocht je binnenkomen met meer ervaring/kennis dan kan het ook zo zijn dat je de vraag al zelf beantwoordt naar onze (internationale) relaties.  

Om het hele media vak te leren kennen, zullen we je uiteraard overal bij betrekken en je ook de gelegenheid geven om te ervaren hoe het is bij de klant zelf. Bijvoorbeeld door mee te gaan naar een presentatie of een gezellige netwerk lunch. Verwacht overigens niet dat wij je eenzijdig gaan uitleggen hoe alles in elkaar steekt; wij luisteren namelijk net zo graag naar jouw ideeën en inzichten.  

Behalve met onze klanten, de mediabureaus, werken we ook veel samen met andere afdelingen binnen Mediahuis. Waar wij verantwoordelijk zijn voor de bureaus, zijn anderen weer verantwoordelijk voor de directe adverteerders of voor het optimaliseren van campagnes en het daadwerkelijk inboeken van de campagnes. Dit alles is noodzakelijk om te komen tot een goed resultaat.  

Wat wij in huis willen halen

Is een junior sales consultant die niet alleen sterk in zijn (of haar) schoenen staat, maar ook overzicht weet te houden en gestructureerd te werk kan gaan. Je bent ambitieus, leergierig en weet dat een goede basis de sleutel tot succes is. Daarnaast vind je het vanzelfsprekend dat je kennis deelt, want groeien doen we hier samen. Heb jij al kennis/ervaring met of binnen het mediavak of ben je bereid je in alle aspecten die de media te bieden heeft te verdiepen? Dan is dit jouw uitgelezen kans om je carrière een vliegende start te geven.  

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis voor een brede verzameling van autonome en cross-mediale mediamerken. Juist die diversiteit omarmen we hier en vormt de fundering van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier met elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Een plek waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als je geeft. 

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen €2500,- en maximaal €3300,- op basis van een 40-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris afhankelijk is van wat jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je de keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Kun je bij binnenkomst gelijk je dagelijkse hoeveelheid vitamine C meepakken dankzij de aanwezigheid van onze “Froottruck”. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later. 

Kom binnen!

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie met cv, motivatie in onze (digitale) brievenbus verschijnen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel of app Bo Hilster, onze Recruitment Coördinator (+316 4282 9469). Of mail (recruitment@mediahuis.nl) of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.

www.mediahuis.nl  

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.