[Vacatures] Mediahuis zoekt een Tech Verslaggever

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Tech Verslaggever

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Tech Verslaggever

De Telegraaf is veel meer dan zomaar een krant. Het is een instituut dat al decennialang een onmisbare rol speelt in het leven van veel Nederlanders. Met ons bereik staan wij dagelijks in contact met meer dan 50% van de bevolking. Als jij klaar bent om jouw originele ideeën, ongezouten mening en journalistieke ervaring los te laten op een miljoenenpubliek, dan is dit jouw kans! Onze deuren staan dit keer wagenwijd open voor een Tech verslaggever

Wat ga je doen als Tech verslaggever

Als verslaggever Tech schrijf je over de consumentenkant van Tech. Dan kun je denken aan de nieuwste gadgets die uitkomen, wat er allemaal gaande is op social media - Facebook, Instagram, TikTok - en ook over de hele scene van streaming, apps en games. Alsof dat nog niet genoeg is, duik je ook in de sociale kant van technologie, zoals hacks, online oplichting en hoe AI steeds groter wordt.

In deze rol werk je samen met verslaggevers van de Entertainment-redactie die onder meer over het inhoudelijke aanbod van media en streaming schrijven én met de verslaggevers van DFT die de zakelijke kant van de technologiesector volgen. Je maakt verhalen die zowel op de Binnenland-pagina’s, bij DFT als bij Entertainment terecht kunnen komen. Als onderdeel van onze redactie volg je het nieuws op het gebied technologie op de voet en ben je als geen ander in staat om nieuwe ontwikkelingen te duiden en een heldere vertaalslag te maken naar wat dit betekent voor onze lezers.

Dit neem je mee naar binnen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en bevlogen tech-verslaggever. We zoeken iemand die snel is, die enthousiast nieuwe onderwerpen oppakt, in staat is voor online snel en toegankelijk te schrijven, steeds met de consumentenblik voor ogen. Wij denken dat enkele jaren (journalistieke) ervaring je gaat helpen succesvol te zijn in deze rol. Je mag gerust een enorme tech-nerd zijn, hoeft niet. Als je maar affiniteit hebt met tech en bereid bent je er helemaal in te gaan storten, is dat ook goed.

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen € 3033,90 en € 4715,67 of € 3534,35 en € 5527,93 (conform Schaal 6 of 7 van de CAO voor het Uitgeverijbedrijf) op basis van een 38-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt. Je krijgt alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je deze keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.

Mediahuis: één met de samenleving 

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.

Kom binnen! 

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel (06-42829469) of app met Bo Hilster, onze Recruitment Business Partner. Of stuur een e-mail of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.  

www.mediahuis.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Experienced BI Engineer

16-07-2024 | 09:22:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Experienced BI Engineer -Fulltime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Content Creator

16-07-2024 | 09:10:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Content Creator -Parttime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Eindredacteur 100% NL

15-07-2024 | 09:15:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Eindredacteur 100% NL -Parttime/fulltime

Anton van Lieshout Head of Music Mediahuis Radio

15-07-2024 | 09:13:34
Mediahuis Radio heeft Anton van Lieshout per direct benoemd tot Head of Music van de hele radiotak. Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor muzikale inhoud van Radio Veronica, 100% NL, SLAM!, Sublime en Sunlite. Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor muzikale inhoud van Radio Veronica, 100% NL, SLAM!, Sublime en Sunlite. 

[Whitepaper] Mediahuis: Bijna 30 procent van de jongeren overweegt te stoppen met social media

12-07-2024 | 09:57:00
Bijna een derde van de jongeren wordt ongelukkig van social media. Ongeveer eenzelfde percentage overweegt ook om helemaal te stoppen met het gebruik ervan

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.