Marketing Report
[Vacatures] Snakeware zoekt een Product owner vacatures

[Vacatures] Snakeware zoekt een Product owner

Snakeware is per direct op zoek naar een:

Product owner

Dit vertel je aan je vrienden

Als product owner werk je samen met diverse teams om op complexe oplossingen voor onze opdrachtgevers in kaart te brengen, zodat we samen de meest fantastische producties kunnen realiseren. Dit doe je voor opdrachtgevers als Rederij Doeksen, RCN Vakantieparken, Poiesz Supermarkten en DPG Media.

Wat je echt doet

Als product owner ben je de spin in het web bij projecten en zorg je ervoor dat de teams soepel hun projecten kunnen draaien. Dit doe je door oplossingen te overleggen met opdrachtgevers, duidelijke user stories te schrijven, deze met de teams te refinenen en ervoor te zorgen dat aan de randvoorwaarden is voldaan om een project tot een succesvol einde te brengen.

Hier horen de volgende taken bij:

 • User stories en documentatie schrijven.
 • Met opdrachtgevers en het team user stories doornemen en de use case en alle acceptatiecriteria helder krijgen.
 • Backlog beheer van de projecten van de teams die je onder je hoede hebt.
 • Refinements en sprintplanningen leiden / organiseren.
 • Technische voorbereiding van projecten in de vorm van inrichting van het CMS.
 • Sales ondersteunen door (samen met het team) urenschattingen te maken voor projecten.

 

Wie ben jij?

Jij bent op je best met een gezellig en kundig team om je heen, wilt de beste worden en bent trots op je werk. Je bent analytisch, werkt gestructureerd en vindt het fijn als het team als een geoliede machine zijn werk kan uitvoeren.

Daarnaast vragen wij:

 • Je vindt hebt ervaring met het werken in een web development team.
 • Ervaring met scrum is een pré.
 • Je kan goed communiceren met verschillende stakeholders en je development collega's.
 • Enige algemene technische bagage zodat je zelfstandig oplossingen in hoofdlijnen met de opdrachtgever kunt afstemmen en weet wat eenvoudig en wat complex is om te realiseren.
 • HBO werk- en denkniveau.
 • Eerdere werkervaring hoeft niet specifiek product owner te zijn. Als je bijvoorbeeld een tester of developer bent die opzoek is naar een nieuwe uitdaging als product owner, dan ben je ook van harte welkom.

 

Wat bieden we jou?

Een fulltime baan als product owner binnen een gezellig en kundig team van digitale rockstars! Alle collega’s bij Snakeware gaan informeel met elkaar om en vinden humor tijdens het werk erg belangrijk. Op die manier halen we elke dag het beste uit onszelf en uit elkaar. Je hebt daarbij de mogelijkheid om te werken vanaf een plek die voor jou en het team het beste is. Dit kan thuis zijn of in ons clubhuis.

Naast je product owner collega krijg je nog veel meer leuke collega’s bij Snakeware. Zo hebben we front-end developers, marketeers, webdevelopers, designers en projectmanagers in huis waar je tijdens je werk ook contact mee hebt. Met de hele club worden er regelmatig legendarische teamuitjes georganiseerd.

Binnen Snakeware is er veel mogelijk en zijn we gewend snel te schakelen, aan te passen en door te pakken. Hierin helpen we jou persoonlijk en professioneel verder maar bieden we jou ook de ruimte mee te denken vanuit je eigen expertise om zo bij te dragen aan het motto: ‘samen zijn we de beste’.

Daarnaast bieden we jou:

 • Een marktconform salaris als product owner.
 • 25 vakantiedagen op jaarbasis.
 • Reiskostenvergoeding, winstdeling en pensioen.


Product owner bij Snakeware in Sneek

In de dynamische watersportstad Sneek is Snakeware sinds 1995 niet meer weg te denken. Gevestigd in de Gashouder aan het Veemarktplein, met zo’n 50 digital rockstars, bouwen en beheren we onder andere websites, webshops, webportals en apps. Veelal met complexe koppelingen tussen databronnen en systemen. We helpen onze partners bij hun digitale transformatie en bieden een groot scala aan relevante producten en diensten.

Welkom nieuwe collega

Ben jij de nieuweproduct owner die wij zoeken? Solliciteer hier.

www.snakeware.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.