[Vacatures] ZIGT zoekt een Social Campaign Manager - Hoofddorp

[Vacatures] ZIGT zoekt een Social Campaign Manager - Hoofddorp

ZIGT is per direct op zoek naar een:

Social Campaign Manager - Hoofddorp

Jou maken ze niks wijs. De welbekende lijstjes hoe je scoort op Facebook, Pinterest, LinkedIn, Snapchat enzovoort: jij hebt allang door wat wel en niet werkt. Als het gaat om social advertising weet je precies wat de mogelijkheden zijn en hoe je die inzet voor maximaal effect of heb je dat snel onder de knie na het inwerk  traject binnen ZIGT. Uiteraard zorg je dat je voortdurend bijblijft. En die kennis, die deel je met klanten, collega’s en in artikelen (zodat de hele social community een graantje meepikt van jouw knowhow).

Je adviseert, zet tactisch doordachte campagnes op, optimaliseert en evalueert. Onze klanten, en dat zijn niet de minsten, kunnen op jou rekenen voor een doordacht advertentieplan met een kanaaloverstijgende strategie en goed gekozen KPI’s. Waar nodig pak je zelfstandig zaken op, maar als campaignmanager in social ben je natuurlijk een onvervalste teamspeler. En dat geldt niet alleen voor de ZIGT collega’s: ook klanten, exploitanten en partners spelen maar wat graag mee in jouw elftal.

ZIGT biedt

 • Veelzijdige functie voor 32-40 uur per week.
 • Freedom to Grow; veel ruimte en vrijheid voor eigen initiatief.
 • Een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring.
 • Een werkomgeving waar ondernemerschap wordt gewaardeerd.
 • Een relaxte, informele sfeer en collega’s die voor elkaar klaar staan.
 • Elke dag een vers bereide lunch.
 • Laptop, aantrekkelijke pensioen- en bonusregeling.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Jaarlijks beschikbaar budget voor persoonlijke ontwikkeling.

 

ZIGT vraagt

 • Ongeveer 2 jaar ervaring met social media-advertising, maar deze functie biedt ook mogelijkheden voor starters!
 • Afgeronde hbo- of wo-opleiding.
 • Compleet geobsedeerd door de ontwikkelingen binnen online marketing.
 • Analytisch en communicatief sterk: je combineert moeiteloos data uit verschillende bronnen en maakt ze inzichtelijk.
 • Een klantvriendelijke houding: proactief, oplossingsgericht en initiatiefrijk.
 • Je werkt graag (en goed) in teamverband.
 • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal.

 

Nice maar geen harde eis

Naast keiharde eisen hebben we nog een aantal ‘nice to haves’. Bijvoorbeeld dat je Facebook Blueprint hebt behaald, of andere mooie certificaten, en overweg kunt met Google Analytics en Tag Manager. Heb je ervaring aan bureauzijde en daarbij contact onderhouden met klanten van verschillende senioriteitslevels? En social tactics zowel opgesteld als gepresenteerd? Dan vinden we dat een enorme pre. Maar reageer vooral ook als dit niet voor jou geldt, en je wel denkt dat de functie goed bij je past. We kijken naar het totaalplaatje, naar al je skills, competenties en jouw klik met ZIGT.

Meer ZIGT

Hoog tijd voor een beetje borstklopperij. ZIGT is het meest toonaangevende onafhankelijke media- en performancemarketingbureau van de Benelux, met vestigingen in Hoofddorp en Brussel. We laten onze mensen excelleren, die op hun beurt onze klanten laten uitblinken en opvallen. We zijn de afgelopen jaren geregeld in de prijzen gevallen voor ons werk. De ultieme erkenning kregen we in 2019: een AMMA Award voor Mediabureau van het Jaar. Daar zijn we nog steeds heel trots op.

Onze onafhankelijkheid is een groot goed. Dit vertaalt zich in volledige vrijheid in de keuzes die we maken en 100 procent transparantie naar onze klanten. De vrijheid om onze eigen weg te kiezen helpt ons om vrij en onafhankelijk te denken en te doen. Zo halen we het beste uit onszelf, elkaar en onze klanten. We gaan daarin verder dan alleen media en kijken graag naar het bredere businessvraagstuk. Momenteel schrijven we met elkaar jaarlijks zo’n veertig succesverhalen. Binnen tien jaar moeten dat er 365 zijn: één geslaagd project voor elke dag van het jaar. En daar kunnen we jouw hulp als Senior Social Advertising Specialist goed bij gebruiken.

Wordt er nog gelachen?

Natuurlijk! Als je je werk serieus neemt, heb je ook ontspanning nodig. Dat zit bij ons wel goed, met fantastische collega’s, een relaxte werksfeer en verrassende uitjes. En die tafeltennistafel staat er natuurlijk niet voor niets. We zijn blij dat we weer gezellig (en gezond) met elkaar mogen lunchen. En op vrijdagmiddag sluiten we de week samen af met een hapje en een drankje.

Interesse om meer te weten of te solliciteren? Stuur je motivatie en je cv naar: sollicitatie@zigt.nl of solliciteer hier.

www.zigt.nl

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.