Marketing Report
Wayne Parker Kent driemaal genomineerd bij Grand Prix Content Marketing Awards

Wayne Parker Kent driemaal genomineerd bij Grand Prix Content Marketing Awards

Op donderdag 18 oktober is bekendgemaakt dat de Amsterdamse uitgeverij Wayne Parker Kent drie keer is genomineerd in de categorieën B2C, Podcast en Vlogserie. Het gaat om een awardnominatie in de categorie B2C en twee Bekroningnominaties in de categorie Creatie.

Ido Sharon, commercieel directeur bij Wayne Parker Kent: “We zijn vooral blij dat het hier gaat om drie compleet verschillende cases. Twee daarvan hebben we kunnen maken dankzij de samenwerking met ijzersterke partners. Zo draait de inzending van B2C volledig om de hygiënecontent die we voor Samsung met Android & You hebben gemaakt. Laura’s Powermaand is een vlogserie in samenwerking met het Ministerie van Defensie, Initiative en Steam. De Podcastnominatie hebben we binnengehaald met The Brief, onze podcast die in het teken staat van content, media en marketing. We hebben stappen gezet. Het is mooi om te zien dat dit wordt beloond met nominaties.”   

In totaal worden er vier awards uitgereikt en verschillende Bekroningen in drie categorieën. Alle genomineerden zijn voortgekomen uit het oordeel van een professionele jury. De andere genomineerden vind je hier.

www.wayneparkerkent.com 

Meld je hier aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.