Marketing Report
Weber Shandwick Nederland gaat pr doen voor DJI nieuws

Weber Shandwick Nederland gaat pr doen voor DJI

Pr- en communicatiebureau Weber Shandwick Nederland gaat DJI, een speler in civiele drones en creatieve cameratechnologie, ondersteunen met lokale activiteiten. Het bureau gaat voor DJI aan de slag met lokale productaankondigingen, influencersamenwerkingen en een media reviewprogramma.

DJI kiest voor Weber Shandwick in Nederland onder andere vanwege zijn expertise op het gebied van earned media en de ervaring op het gebied van technologie. Het bedrijf richt zich sinds de introductie van de eerste ready-to-fly drone in 2012 op innovatie om complexe technologie eenvoudig in gebruik, betrouwbaar en toegankelijk te maken voor iedereen met een creatieve visie.

Hafida Abahai, CEO van Weber Shandwick Nederland: “Wij zijn enthousiast om DJI’s lokale communicatie met zowel de Nederlandse media als consumenten voort te zetten en te verdiepen. Het creatieve karakter van DJI spreekt enorm aan en is ook iets waar wij ons als bedrijf in herkennen. Het tot leven brengen van ideeën is wat ons bindt en vormt een belangrijke basis voor onze samenwerking.”

www.webershandwick.nl
www.dji.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.