[Interview] Wies Popa (Axioma) over creatie en contentmarketing

[Interview] Wies Popa (Axioma) over creatie en contentmarketing

Wies Popa is Creative Director bij contentmarketingbureau Axioma. Axioma is partner van Content Marketing | The Awards, Wies Popa is jurylid. Wij spreken haar.

Wies Popa: "Als mensen praten over de ontwikkeling van het contentmarketingvak hoor je vaak dat mensen vinden dat het vak volwassen is geworden. Dat vind ik dus niet. We zitten nog midden in de pubertijd. We zijn als branche hard op zoek naar onze eigen identiteit. In die zoektocht wordt de kern soms uit het oog verloren. Korte termijn strategie, weinig visie, snel willen scoren. Dat heeft er wel eens toe geleid dat er plastic content wordt gemaakt. Met moest vooral veel zijn. Maar in tijden van infobesitas is het de vraag of dat de juiste weg is..." 

Kijk dit boeiende interview hier:

www.axioma.nl

Kijk ook:

[Interview] Aart Lensink over LVB becoming iO

[Interview] Cees Faes (Fightclub): Wij hebben een challenger brand-mentaliteit die we nooit kwijt willen

Nederlands MediaNetwerk TV is powered by Quadia

Wij zijn een kleurrijke mix van bevlogen videomakers, producers, editors, developers en webcast operators. Met meer dan 15 jaar ervaring, een passie voor interactieve (live) content én slimme video technologie, produceren wij content en ontzorgen wij brands en bureau’s met maar één doel; creativiteit met maximaal resultaat.

In de digitale wereld kan videocontent niet zonder technologie en technologie niet zonder goede content is onze overtuiging. Alleen de combinatie met een forse dosis creativiteit zorgt voor vuurwerk.

www.quadia.com
www.nederlandsmedianetwerk.tvContent Marketing | The Awards
vormen een grootse en feestelijke erkenning voor de beste contentmarketing cases, de beste expertise op gebied van creatie en distributie en de beste mensen en partijen in het vakgebied.

Binnen elk van de vijf award-categorieën wordt door de vakjury een Bronzen, Zilveren en Gouden Award toegekend. De beoordeling van de cases richt zich op de samenhang tussen briefing, strategie, aanpak en resultaten met substantiële aandacht voor consistentie en lange-termijn inzet die eigen is aan contentmarketing.

Je kunt tot en met 19 september inzenden voor Content Marketing | The Awards. Lees alles over The Award en hoe in te zenden op www.cmta.nl


Lees ook:

[CMTA] De Combinatie van Factoren: Spoken word campagne voor De Waalhoven

[CMTA] 1Camera: Samen leven volgens Achmea

[CMTA] Marcommit: HR in de spotlight

[CMTA] LBL Communicatie & Contentmarketing: Hier Kom Ik Graag

[CMTA] Wayne Parker Kent: Altijd ALDI

Partners CMTA

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.