Marketing Report
Overname RIDE door Boomerang

Overname RIDE door Boomerang

Boomerang Agency neemt RIDE Creative Agency over. De naam RIDE verdwijnt en een deel van de medewerkers verhuist naar het kantoor van Boomerang Agency. De overname past in de consolidatietrend die momenteel gaande is in de reclamebranche.

Alexander Veltman, medeoprichter van Boomerang Agency: "Wij zijn altijd op zoek specifieke expertise en goede mensen en dit was voor ons een mooie kans om Boomerang Agency verder uit te bouwen.”

Sander van de Weijer, Managing Director van RIDE: “Ik ben trots op het werk dat we de afgelopen jaren hebben mogen maken voor onze klanten. Als specialist biedt het netwerk van Boomerang nieuwe mogelijkheden. De keuze voor Boomerang Agency voelt voor ons als een logische gezien het dna, het werk dat men maakt en de mooie vaste relaties die het bedrijf heeft.”

Creatief directeur Pim de Graaff zal niet meegaan richting Boomerang Agency: "Voor mij is het tijd om mijn vleugels uit te slaan. Ik heb zin om mijn creatieve en strategische ervaring in te zetten bij een organisatie die verder reikt dan social media en video. Wat ik precies ga doen ga ik de komende tijd onderzoeken.”

www.agency.boomerang.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief