Marketing Report
Aviko sluit Buurttafelcampagne af met All You Need Is Love special

Aviko sluit Buurttafelcampagne af met All You Need Is Love special

Samen eten levert vaak mooie liefdevolle momenten op. De kerstperiode is de uitgelezen tijd om met elkaar aan tafel te gaan en te genieten van goed gezelschap en lekker eten. Aviko heeft in 2018 maar liefst zestig straten en buurten met elkaar verbonden met haar Buurttafelcampagne en zorgt voor een sfeervolle afsluiter van het jaar met een All You Need is Love-Buurttafel. Inzenders kunnen al hun buren uitnodigen om samen te eten en een onvergetelijke avond te beleven aan de lange buurttafel, die compleet verzorgd wordt door Aviko. De bijzondere buurttafel wordt tijdens de All You Need is Love Kerstspecial op kerstavond, maandag 24 december, uitgezonden.

Het afgelopen jaar reed de Aviko Foodtruck zestig straten en buurten in Nederland binnen om mensen met elkaar te verbinden en te laten genieten van lekker eten en drinken. En dat werd gewaardeerd. Mensen die elkaar niet of nauwelijks spraken, leerden elkaar beter kennen aan de lange Buurttafel. Aviko organiseerde bovendien vijf Buurttafels bij oudereninstanties, waar kinderen uit de buurt kookten voor hun oudere gasten. Dat de behoefte aan een intensiever buurtcontact bestaat, blijkt wel uit eerder buurtonderzoek dat Aviko liet uitvoeren onder 1200 respondenten. Hoewel Nederlanders dik tevreden zijn over hun buren, geeft ruim een kwart aan meer buurtcontact te willen hebben. 67 procent van de ondervraagden geeft aan dat samen eten zorgt voor een beter onderling contact en daarmee voor een veiligere buurt.

De All You Need is Love-Buurttafel is een sprankelende afsluiter die het sociale karakter van de Buurttafelcampagne extra onderstreept. Deze kerst staat voor Aviko in het teken van genieten van de kleine, mooie dingen des levens. Onlangs werd een zevendaags Aviko Christmas Event georganiseerd in Amersfoort, waarbij consumenten voor elkaar konden koken tijdens gratis workshops en lanceerde het aardappelmerk een zestig pagina’s tellend Kerstinspiratiemagazine, getiteld Sparkle, om de lezer te verrassen met overheerlijke recepten, mooie sfeerreportages en de leukste kersttips. Sparkle werd gratis verspreid aan iedereen die Aviko het afgelopen jaar een warm hart heeft toegedragen via social media, het delen van recepten en het aanvragen van de receptenboeken.

www.aviko.nl 

Klik hier om je aan te melden voor de Marketing Report Nieuwsbrief

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.