Marketing Report
Bas de Goeje CEO Smart Internet Media

Bas de Goeje CEO Smart Internet Media

Bas de Goeje gaat per 1 november aan de slag als CEO bij het onlinemarketingbureau Smart Internet Media. Hij neemt de taken van oprichter en eigenaar Robin Freyer over. Met deze stap wil het bureau de gestage groei in goede banen leiden. 

Smart Internet Media werd zo’n 15 jaar geleden opgericht door Robin Freyer. In de daaropvolgende jaren groeide het uit van een kleine onderneming op een zolderkamertje tot een onlinemarketingbureau met ruim 30 medewerkers. 

Bas de Goeje: "Ik ken Robin al jaren en ben altijd zijdelings bij zijn bedrijf betrokken geweest. Toen Robin kenbaar maakte dat hij zich weer meer op het ondernemen wilde richten en minder op dagelijkse aansturing, kwam ik in beeld. Zelf ben ik ook ondernemer in hart en nieren, maar ik zie mooie kansen voor dit bedrijf. En ik heb veel zin om die de komende jaren waar te maken.

Sowieso willen we de kwaliteit die we leveren, nóg verder verbeteren. Goede communicatie, meer diensten, snellere doorlooptijden. Maar we zijn bijvoorbeeld ook bezig met een allesomvattende SEO-tool die heel veel losse stukjes software vervangt. Onze klanten krijgen daarmee een veel diepgaander inzicht in hun posities in de zoekmachines en de kansen die er voor hen liggen. We staan misschien bekend als de grondlegger van zoekmachinemarketing, maar we willen vooral de koploper blijven."

Robin Freyer: "Ik ben heel trots op ons team van medewerkers en freelancers zoals dat er nu staat. Ik blijf de eigenaar van Smart Internet Media en blijf gelukkig dus ook verbonden aan iedereen. Na vijftien jaar heb ik zin om me op iets anders te richten. Weer wat meer ondernemen in plaats van managen. Ik weet zeker dat ik het bedrijf bij Bas de Goeje in goede handen achterlaat en dat onze klanten hier enkel voordeel van ondervinden.

Het nieuwe Smart krijgt een Raad van Advies, waarin Robin Freyer plaatsneemt. 

www.smart-im.nl

 

Meld je hier aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.