[CMTA] Mediatic: LiEF - Succesvol ondernemen voor een betere wereld

[CMTA] Mediatic: LiEF - Succesvol ondernemen voor een betere wereld

Dit is een inzending voor Content Marketing | The Awards 2022

www.cmta.nl


Mediatic is hét contentmarketing- en pr-bureau voor vooruitstrevende organisaties. Wij geven de impactvolle verhalen van onze opdrachtgevers de vorm die ze nodig hebben en creëren de aandacht die deze verhalen verdienen. Samen met onze klanten gaan we voor maximale impact en maken we – ieder op onze eigen manier – de wereld steeds een beetje beter. Onze missie? Drie woorden: Aandacht voor vernieuwing.

Elevator Pitch

Met ons boek LiEF - Succesvol ondernemen voor een betere wereld gingen we in gesprek met de leiders van 29 van de meest impactvolle ondernemingen. Wat is hun geheim? Hoe combineren zij groen met poen? En welke marketinglessen hebben zij voor ons in petto? Met LiEF, gedrukt op papier van Nederlands olifantsgras, geven we op al die vragen uitgebreid antwoord.

Briefing

Met LiEF - Succesvol ondernemen voor een betere wereld wilden we achterhalen wat de gemene deler is achter het succes van de grootste Nederlandse duurzame topondernemers. Hoe zij in het leven staan. Waar ze hun keuzes op baseren. Waar die bijna maniakale drive om de wereld met hun bedrijf beter te maken vandaan komt. En wat anderen van hen kunnen leren. Na LEF - Het geheim van marktverstoorders ontrafeld, wilden we ondernemend Nederland opnieuw inspireren, aan de hand van de mooiste impactpartijen. Met 29 toonaangevende en succesvolle namen is dat meer dan gelukt.

Strategie | Aanpak | Resultaat

LiEF is voortgekomen uit de hands-on mentaliteit die ons pr- en contentmarketingbureau kenmerkt. Gecombineerd met onze journalistieke standvastigheid en schrijfvaardigheid namen we in 29 gesprekken van steeds minstens een uur, met in totaal 34 impactleiders hun drijfveren door. Wat maakt hen tot wie zij nu zijn, maar ook wat hun organisatie nu is?

Van Tony's Chocolonely en De Vegetarische Slager tot Seepje en Lightyear: overal kwamen we binnen om de achterliggende verhalen op te tekenen. Nauwkeurig gewogen en uitgeschreven, vergezeld met de mooiste portretfoto's en uiteindelijk gedrukt op duurzaam olifantsgras. Voor Mediatic geldt immers ook: practice what you preach. Die boodschappen knoopten wij goed in onze oren. Laat dat de eerste les zijn, die we hier gratis met iedereen delen.

Lessen die men wil leren: de cijfers liegen er niet om. Inmiddels hebben we LiEF zo'n 2500 keer verkocht, in navolging van 7000 verkochte LEF-exemplaren.

www.mediatic.eu

www.mediatic.eu/cases/impactpartijen-lief-boek-duurzame-inspiratie


Dit is een inzending voor Content Marketing | The Awards 2022

Content Marketing | The Awards vormen een grootse en feestelijke erkenning voor de beste contentmarketing cases, de beste expertise op gebied van creatie en distributie en de beste mensen en partijen in het vakgebied.

Binnen elk van de vijf award-categorieën wordt door de vakjury een Bronzen, Zilveren en Gouden Award toegekend. De beoordeling van de cases richt zich op de samenhang tussen briefing, strategie, aanpak en resultaten met substantiële aandacht voor consistentie en lange-termijn inzet die eigen is aan contentmarketing.

www.cmta.nl


Lees ook:

[CMTA] DPG Media - de Ondernemer: De kracht van Sterke Schakels

[CMTA] Familyblend x KPN: Digitaal Opvoeden

[CMTA] M2Media: Hoe Schiphol de zakelijke reiziger opnieuw voor zich won

[CMTA] De Combinatie van Factoren: Spoken word campagne voor De Waalhoven

[CMTA] 1Camera: Samen leven volgens Achmea

Partners CMTA 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.