Marketing Report
Happy Horizon nummer 1 bureaugroep in Emerce100 2023 nieuws

Happy Horizon nummer 1 bureaugroep in Emerce100 2023

Creative Digital Agency Happy Horizon is verkozen tot beste bureaugroep van Nederland 2023 in het Emerce100 imago-onderzoek.

Happy Horizon wist in haar categorie zes van de zeven sterren te bemachtigen. Naast de nummer één positie als groep, scoorden zes labels van Happy Horizon, waaronder Gracious, LEQUAL, Jelba (nu Happy Horizon B2B), Experius, Vertigo 6 en Viduate ook hoog. Happy Horizon eindigt ook op de eerste plaats in de categorie Digital Agency Fullservice Groot en in de top van de categorieën E-commerce bureaus en Digital Marketing bureaus Groot.

Topscores labels Happy Horizon Groep

Veel bedrijven uit de Happy Horizon Groep scoren erg goed in de Emerce100 2023. In de categorie E-commerce bureaus staat Experius met 6,5 van de zeven sterren op nummer één. Vertigo 6 eindigt ook op de eerste plaats (6,5 uit 7) in de categorie beste Social en Content bureaus. In de categorie Digital Agency Fullservice Middelgroot scoort Gracious uit Den Haag hoog met zes sterren. In de categorie Digital Marketingbureaus Klein pakt LEQUAL een top vijf positie met zes sterren. Jelba staat op een tweede plaats bij de beste Digital Marketing bureaus Middelgroot, ook met zes sterren. Viduate eindigt op de tweede plaats in de categorie Video bureaus, ook met zes uit zeven sterren.   

Nummer 1-positie

Walter van de Wege, CEO bij Happy Horizon: "Ik ben supertrots dat Happy Horizon de hoogst genoteerde bureaugroep is dit jaar! Ieder jaar doen we zelf een klanttevredenheidsonderzoek, maar de Emerce100 is voor ons ook een belangrijke graadmeter. We zijn onze klanten erg dankbaar dat zij ons deze waardering toekennen. Afgelopen jaren stonden we ook al hoog in de deellijsten, maar nog niet eerder pakten we vier eerste plekken en domineerden we met zoveel labels in verschillende categorieën. Dit betekent dat onze klanten ons werk steeds meer waarderen. Ook ben ik heel blij voor Gracious, LEQUAL, Jelba, Experius, Vertigo 6 en Viduate die met hun geweldige scores laten zien dat we de absolute top van Nederland zijn in meerdere disciplines!

Waar we heel sterk in zijn, is het bedenken en toepassen van slimme, creatieve en innovatieve oplossingen voor onze klanten waarmee we ook direct resultaat boeken. We zitten hierbij op het snijvlak van marketing, techniek en next level creativiteit. Bij ons kun je terecht voor de creatie én optimalisatie van je webshop, maar ook voor je socialmediastrategie, video's tot complete 360-graden campagnes. Wat je vraagstuk ook is; wij kennen de weg."

Emerce100 imago-onderzoek

Voor de achttiende editie van de Emerce100 werkte de Emerce redactie opnieuw samen met het onderzoeksbureau Motivaction om te beoordelen hoe dienstverleners binnen de e-business en onlinemarketing branches presteren. Ongeveer duizend bedrijven zijn beoordeeld op een zevenpuntsschaal in tientallen verschillende online rubrieken. De uitkomst is een erkenning voor winnende deelnemers, maar dient ook om consumenten te informeren over de bedrijfskwaliteit van deelnemers.

De beoordeling werd gegeven door vakmensen werkzaam op het gebied van onlinemarketing, ICT en e-business. Deelnemende bedrijven werden onderverdeeld in verschillende categorieën en beoordeeld op meerdere richtlijnen waaronder kennis/knowhow, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Daarnaast werd ook de Net Promoter Score (NPS) meegeteld, die laat zien in hoeverre de beoordelaars een bedrijf zouden aanraden aan vrienden of collega’s. Uiteindelijk werd een maximale score verkregen op basis van een zevenpuntsschaal.

Download en lees de volledige Emerce100 2023 hier.

www.happyhorizon.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.