Marketing Report
Leontien Mees directeur Maastricht Marketing

Leontien Mees directeur Maastricht Marketing

De Raad van Toezicht van Maastricht Marketing heeft Leontien Mees ingaande 15 november aanstaande benoemd als directeur van Maastricht Marketing. Zij wordt daarmee de opvolger van Lars Flinkerbusch.

Leontien Mees is geen onbekende in Maastricht. Sinds begin 2017 is zij manager Marketing en Communicatie bij Maastricht Marketing, tevens lid van het managementteam. Op het terrein van de marketing was zij de rechterhand van Lars Flinkerbusch en mede-initiator van de huidige meerjarenstrategie van de organisatie building the good life capital. Zij volgde diverse opleidingen in de marketing en communicatie in binnen- en buitenland, en werkt sinds 1995 in deze sector in diverse functies bij commerciële organisaties (onder andere communicatieadviesbureau's, PwC en filmstudio Cinecittà) in Nederland, Rome en Parijs. Leontien woont met haar gezin in hartje Maastricht.

Mirjam Depondt, voorzitter Raad van Toezicht: "Wij zijn na een intensieve selectieprocedure ervan overtuigd in Leontien een sterke en gedreven directeur te hebben gevonden die met veel kennis, kunde en élan de koers van Maastricht Marketing verder invulling zal geven, samen met haar team en alle partners in en buiten Maastricht."

Leontien Mees: "Binnen Maastricht Marketing zet iedereen zich dagelijks met enorm veel toewijding in voor deze prachtige stad. Ik ben heel trots dat ik nu als directeur verder richting mag geven aan deze organisatie en mee mag bouwen aan de toekomst van Maastricht. Ik kijk uit naar de vele samenwerkingen die dat met zich meebrengt."

www.maastricht-marketing.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.