Marketing Report
LEROI Consulting sluit zich aan bij Dept

LEROI Consulting sluit zich aan bij Dept

LEROI heeft zich aangesloten bij Dept. Het in Berlijn gevestigde bedrijf is een data & analytics-consulting-agency uit Duitsland en werkt voor klanten als N26, Zalando, Daimer, Deichmann en Google.

LEROI is in 2014 opgericht door Christian Lubasch en Marc Preusche. De organisatie telt dertig experts op het gebied van dataconsulting, tech stack-optimalisatie en het bouwen van data-gedreven organisaties.

Christian Lubasch, medeoprichter van LEROI: “Om als digitale winnaar uit de bus te komen moet je data en analytics door en door begrijpen. In Dept hebben we de perfecte partner gevonden om van nog meer waarde te zijn voor onze klanten. Zij profiteren van een uitgebreider palet aan diensten dat Dept reeds aanbiedt op het gebied van technologie, data en creativiteit. Dit biedt mogelijkheden die we voorheen niet volledig konden bieden.”

Met LEROI voegt Dept extra data-consulting en implementatie knowhow toe aan haar integrated agency-strategie. Hiermee versterkt Dept het vermogen om klanten te helpen met het versnellen van innovatie binnen de business. Het managen en beheren van steeds grotere hoeveelheden data en het creëren van hyper-gepersonaliseerde ervaringen, is daar een belangrijk onderdeel van.

Dimi Albers, CEO van Dept: "LEROI draagt bij aan de versterking van onze data propositie. Door nog meer data-expertise toe te voegen aan de mix, kunnen we onze klanten helpen nog betere beslissingen te maken en voorspellingen te doen. Het is weer een stap in de richting van onze wereldwijde ambitie, en we kunnen niet wachten om samen te werken!"

www.deptagency.com 
www.leroi-consulting.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief