Marketing Report
Melanie Vermolen Business Development Director Dentsu Aegis Network Benelux

Melanie Vermolen Business Development Director Dentsu Aegis Network Benelux

Melanie Vermolen start als Business Development Director voor Dentsu Aegis Network Benelux. Michael Nederlof volgt haar per direct op als Managing Director van Vizeum Nederland, onderdeel van Dentsu Aegis Network.

Als Business Development Director Benelux wordt Vermolen verantwoordelijk voor de verdere inrichting van klantteams op Benelux-niveau, het (bege-)leiden van media-pitches voor de Benelux en het onboarden van nieuwe klanten in de desbetreffende landen. 

Vermolen is sinds de oprichting van Vizeum in 2003 werkzaam bij het mediabureau, dat vorige week haar 15-jarig bestaan vierde.

Vermolen: "Deze stap sluit aan op de behoefte van onze klanten. We hebben gezien dat zo’n overkoepelende rol in andere landen succesvol is. Ik kijk er dan ook naar uit  om de samenwerking tussen Nederland en België verder te versterken en om voor meerdere bureaus binnen Dentsu Aegis Network te werken."

Nederlof, 10 jaar actief binnen Dentsu Aegis Network, leidde tot vorig jaar voor Dentsu Aegis Network de MENA-regio (Midden-Oosten en Noord-Afrika). Sinds 2017 is hij Global Client Partner bij Vizeum. Naast zijn rol als Managing Director blijft hij tevens verantwoordelijk voor het Norwegian Airlines-account.

In zijn nieuwe rol maakt Nederlof deel uit van het managementteam van Dentsu Aegis Network. De komende weken dragen Vermolen en Nederlof samen zorg voor de overdracht richting klanten en medewerkers.   

Nederlof: “Ik heb heel veel zin om na lange tijd weer in Amsterdam te gaan wonen en werken. Melanie laat Vizeum in Nederland achter als een van onze sterkste bureaus in het wereldwijde Vizeumnetwerk met een groot aantal mooie merken als klant. De ambitie is om behalve een fantastisch mediabureau te zijn, ook steeds meer als innovatieve businesspartner samen te werken met onze klanten.”

Julius Minnaar, CEO van Dentsu Aegis Network Netherlands: “Het is erg belangrijk dat we de samenwerking tussen Nederland en België kunnen versterken om zo het serviceniveau richting onze klanten verder te verhogen. Melanie is met haar kennis en ervaring op het vlak van business development, de perfecte kandidaat voor deze uitdaging.

www.dentsuaegisnetwork.nl
www.vizeum.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.