Marketing Report
Mobiel.nl sponsort Qmusic-spel Verdubbel je Salaris in één Minuut nieuws

Mobiel.nl sponsort Qmusic-spel Verdubbel je Salaris in één Minuut

Qmusic en Mobiel.nl gaan een intensieve meerjarige samenwerking aan rondom het spelletje Verdubbel je Salaris in één Minuut in de middagshow met Domien Verschuuren. Als de luisteraar tien vragen in één minuut goed kan beantwoorden, verdubbelt Qmusic zijn bruto maandsalaris. Ook krijgt de luisteraar een nieuwe mobiele telefoon namens Mobiel.nl. De samenwerking is tot stand gekomen door het special advertising bureau MediaActivationCo.

Maarten Roomer, Marketing Director Mobiel.nl: “De keuze voor Qmusic en het spel sluit perfect aan bij onze doelstellingen. Hiermee bereiken we structureel een grote groep consumenten aan wie we op een subtiele manier vertellen wie we zijn en wat we doen over de as van entertainment. Een vriendelijke en laagdrempelige manier om onze merk- en propositiebekendheid verder te laten groeien.”

Anne Marie Vink, Manager Branded Content Qmusic: "Deze samenwerking zal de positie van beide merken versterken. Bij Qmusic en in dit betreffende item staat onze luisteraar centraal en we zijn blij dat Mobiel.nl zich daar op deze manier aan verbindt."

Op maandag 10 januari beginnen de Verdubbel je Salaris-weken, waarbij het spel twee weken lang drie keer per dag gespeeld wordt. In de ochtendshow met Mattie & Marieke, tijdens het programma van Menno Barreveld en in de middagshow van Domien Verschuuren. Daarna presenteert Domien de rest van het jaar het spel elke maandag tot en met donderdag in de middagshow om 16:45 uur.

Domien Verschuuren heeft momenteel corona, net als Marieke Elsinga. Haar collega Mattie Valk is daarom in quarantaine gegaan.

www.qmusic.nl
www.mobiel.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.