Mora warmt op voor EK met AR-filter Bitterbal koppen

Mora warmt op voor EK met AR-filter Bitterbal koppen

Om Nederland te laten borrelen van de oranjekoorts lanceert snackfabrikant Mora de EK- campagne: De Warmmming-up. Of het nu aankomt op het bereiden van snacks of de voorbereiding op een EK-wedstrijd; de juiste warming-up is essentieel!

Onderdeel van de campagne is het Bitterbal-koppen AR-filter op Instagram. Hierin worden gebruikers aangespoord om zo lang mogelijk een bitterbal digitaal hoog te houden.

Het filter wordt geladen door een engaging videoreeks waarin Cora vol trots haar (bitter)balcontrole showt en aanspoort om in beweging te komen. De topscorers maken kans op een Mora EK-borrelpakket met Philips Airfryer.

Deze social doorvertaling van de Mora EK-campagne is ontwikkeld door contentmarketingbureau YUNE en wordt, hoe kan het ook anders, in aanloop naar het EK ingezet. De campagne wordt gedistribueerd op Facebook en Instagram.  

Chiel den Otter, Brand Manager Retail bij Van Geloven: “We zochten naar een activerende manier om het EK-borrelmoment te laden. Met deze campagne wordt hier op een hele leuke, ludieke en interactieve wijze invulling aan gegeven, die perfect aansluit bij Mora en het EK-gevoel!”

www.yune.nl
www.mora.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.