Marketing Report
New Business Radio live op het Cross Media Congres 2019

New Business Radio live op het Cross Media Congres 2019

New Business Radio doet op 24 april 2019 in een speciale XXL-editie van het programma Marketing Report de hele middag live verslag van het Cross Media Congres 2019.

Op het congres, dat dit jaar voor de zesde keer georganiseerd wordt, komen  onder meer topsprekers aan het woord uit de wereld van crossmedia en zijn er verschillende interactieve sessies. De programmering van New Business Radio staat van 12:00 tot 18:00 uur volledig in het teken van het congres. Met studiogasten, topsprekers, sfeerreportages en het laatste crossmedianieuws. Het congres en de radiouitzending vinden plaats in het NH Collection Barbizon Palace Amsterdam.

In deze speciale XXL-versie van het programma Marketing Report ontvangen presentator Ron Lemmens en sidekick Bas Vlugt, oprichter van Nederlands MediaNetwerk, bepalende spelers uit de wereld van de marketingcommunicatie en crossmedia. Daarnaast schuift René Zeedijk, founding partner MediaScience, regelmatig aan in de studio met het laatste congresnieuws.
 
Topsprekers tijdens het Cross Media Congres 2019 zijn onder anderen Erik-Jan Gelink, Chief Commercial Officer Transavia, Slaven Mandic, CEO Wayne Parker Kent en Directeur Advertising TMG, en Marc Adriani, Directeur Radio Talpa Network. Een primeur is de discussie tussen de CEO’s van de drie grootste bureaugroepen van Nederland: Eric Kramer van WPP/GroupM, Diederik Breijer van IPG Mediabrands en Julius Minnaar van Dentsu Aegis.

De interviews zijn naderhand terug te luisteren als podcast via onder meer iTunes en Spotify en op Marketingreport.nl.

www.crossmediacongres.nl
www.marketingreport.nl
www.newbusinessradio.nl
www.mediascience.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.