Marketing Report
Open Now breidt team uit nieuws

Open Now breidt team uit

Door de toegenomen interesse voor gedragswetenschap en creativiteit groeit Open Now naar een volgende fase. Naast de vele overheidscampagnes die het bureau ontwikkelt, neemt ook de interesse toe bij het bedrijfsleven.

In de afgelopen tijd heeft het bureau daarom zeven medewerkers aangenomen op zowel creatie, account als gedragswetenschappers, afdelingen die bij Open Now nauw samenwerken.

Uitbreiding team

Pim Janmaat is bij de gedragswetenschappers gestart en komt van het Haagse bureau DPI waar hij ervaring opdeed met overheidstenders. Josselyn Ineke is accountmanager geworden wat ze eerder deed in de dynamiek van Thuisbezorgd.nl na haar studie communicatiewetenschap aan de UVA. Fleur van Tiggelen studeert binnenkort af aan de Radboud universiteit en werkte eerder al bij Issuemakers, zij werkt op de afdeling gedragswetenschap. Ids van der Spoel is een bijzonder verhaal, afgestudeerd psycho-bioloog met daarna een master in marketing, koos hij jaren geleden voor creatie bij Boomerang, bij Open Now komen deze werelden in hem, samen. Floor werkt op creatie, studeerde af aan de HKU en combineert haar werk bij Open Now met VPRO Dorst (de plek voor nieuwe makers).

En tot slot is er een creatief team aangenomen: Mart Verschuren en Huib Scholten. Zij zijn afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie, studeerden daarna creative writing in Los Angeles, en kwamen bij Open Now af op de nieuwe manier van reclame maken met gedragswetenschappers.

www.opennow.nl

Lees ook:

[Interview] Lukas van de Ven: Open Now kan elke stap die we zetten wetenschappelijk onderbouwen

01-12-2023 | 08:54:00
In de aanloop naar de publicatie van de Reclamebureau100 2024 op het M100 Event op 7 december in Club ACE in Amsterdam, publiceren wij een serie interviews

Open Now vernieuwt campagne ONVZ

13-11-2023 | 11:22:00
ONVZ en Open Now startten twee jaar geleden met een aangescherpte positionering en nieuwe campagne die de kwaliteit en marktpositie van ONVZ onderstreept.

Open Now ontwikkelt campagne Buitenlandse Zaken & Douane

24-10-2023 | 09:52:00
DOT (D&B, Open Now, TBWA) maken reizigers bekend met advies en regels rondom reizen op Nederlandwereldwijd.nl en in de Reisapp

[Belofte Forum] Wat snapt de gevestigde orde in onze business niet wat jonge mensen wél snappen?

10-10-2023 | 15:39:00
Met enige regelmaat vragen wij een aantal beeldbepalende spelers in de markt naar hun mening in de rubriek FORUM. Deze keer vragen we de genomineerden voor De Belofte 2023: Wat snapt de gevestigde orde in onze business niet wat jonge mensen wél snappen?

Open Now ontwikkelt vervolg op Eén tegen Eenzaamheid-campagne

26-09-2023 | 13:29:00
Het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport lanceert het vervolg op de bekroonde campagne van Eén tegen Eenzaamheid. De door Open Now ontwikkelde campagne kwam tot stand door een intensieve samenwerking van gedragswetenschappers, creatieven en onderzoekers en deskundigen van het ministerie.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.