Marketing Report
[Podcast] &.media group ADNIGHT 2022: Jonathan de Jong en Maxime van de Groep podcast

[Podcast] &.media group ADNIGHT 2022: Jonathan de Jong en Maxime van de Groep

Tijdens ADNIGHT 2022 opende &.media group de deuren. Op deze feestelijke avond werden in samenwerking met Marketing Report drie ramvol bezochte sessies georganiseerd over het vak. Elk van deze sessies is verwerkt in een podcast.

In deze aflevering gaat Peter Wybenga in gesprek met Jonathan de Jong (Documentary filmmaker bij NPO, RTL, Videoland & SBS) en Maxime van de Groep (Creative bij &.format). Ze vertellen je alles over het vinden van inspiratie en over de huidige trends in formatland. 

Jonathan de Jong: "Met mijn eigen productiehuis maak ik het liefst maatschappelijk relevante documentaires. Mensen zeggen vaak gekscherend: als je een traan wilt, moet je Jonathan bellen. Ik ben altijd op zoek naar dingen die schuren bij mensen zelf, die ertoe doen. Ik zoek naar zaken die de maatschappij bezighouden en hoe je dat op een laagdrempelige manier aan de mensen kunt vertellen."

Maxime van de Groep: "Ik houd me dagelijks bezig met het researchen en ontwikkelen van formats voor zenders, omroepen en streamingdiensten. Ik bedenk een format en kijk dan waar het uitgezonden kan worden, tenzij er een pitch op de planning staat. Vaak begint een idee wat je zelf ligt of waar je belang bij hebt."

Luister deze boeiende podcast hier:

www.and-media.group

www.and-agency.com


Lees ook:

[Podcast] &.media group ADNIGHT 2022: Sophie Milzink en Laura Kimenai

[Podcast] &.media group ADNIGHT 2022: Martijn Brons en Roos Zegers

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.