Marketing Report
Samenwerking tussen KPN en Notificare

Samenwerking tussen KPN en Notificare

Notificare is een contextual marketing automation-platform dat marketeers in staat stelt om contextrelevante en interactieve berichten naar hun klanten te sturen. Door de samenwerking kunnen KPN-klanten profiteren van de meest relevante contextuele berichten die Notificare biedt. Integratie met het Notificare-platform zorgt ervoor dat zowel mobiele app-data als websitegegevens inzichtelijk en bruikbaar worden.

Interactieve berichten

Notificare is de laatste jaren uitgegroeid tot een marketing automation-platform waar interactieve berichten een centrale rol spelen. Door gebruik te maken van location based marketing neemt de relevantie voor de eindklant snel toe. Het platform gebruikt een gebruiksvriendelijk dashboard om campagnes op te zetten, te segmenteren en direct de campagneresultaten te bekijken. Alle platformfunctionaliteiten zijn ook toegankelijk via de robuuste API. Deze API is ook beschikbaar in de KPN Store om het gebruik en de combinatie met andere API's makkelijker te maken.

KPN API Store

API's hebben bewezen een essentiële rol te spelen bij het ontwikkelen van nieuwe proposities voor consumenten- en business-to-businessmarkten. Met de KPN API Store biedt KPN ontwikkelaars, innovatie managers en product owners toegang tot bouwstenen om hun eigen proposities te ontwikkelen en te verrijken.

 

Wouter van Schaik, Lead KPN API Store: "Het afgelopen jaar is de KPN API Store gegroeid met gebruiksvriendelijke en flexibele bouwstenen voor snelle ontwikkeling. Met Notificare is er een strategische, zakelijke en technische fit. De eerste app met Notificare staat dan ook al in de App Stores en we kijken uit naar de komende jaren."

 

Robert Leefmans, CEO van Notificare: "Wij geloven in de combinatie en integratie van de verschillende gerelateerde bedrijfsoplossingen. De API Store is een goed uitgangspunt om de verschillende API's te combineren. In het komende jaar zullen we meer van onze diensten via het KPN platform vrijgeven. Zodat gebruikers bijvoorbeeld kunnen genieten van de loyaliteitsoplossingen voor retailers die wij aanbieden."

Notificare in de API Marketplace

Notificare zal KPN's klanten helpen om de innovatiecurve te verhogen, processen te transformeren en de klanttevredenheid te verhogen dankzij slimme API's voor notificaties. De eerste Notificare API kan gratis worden getest in de KPN API Store.

 

www.notificare.com
www.kpn.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.