Marketing Report
Sander Gaalman Senior Research Consultant bij Validators

Sander Gaalman Senior Research Consultant bij Validators

Sander Gaalman is op 1 augustus gestart als Senior Research Consultant bij onderzoeksbureau Validators. Gaalman heeft veel ervaring opgedaan bij grote merken als Ziggo en KPN. Ook in deze functie bij Validators ligt de focus op het verwerven van actionable insights, maar nu voor diverse opdrachtgevers. 

Bij Ziggo, UPC Nederland, leidde Gaalman het team van Consumer & Market Insights specialisten, bij KPN was hij als Senior Market Research Manager verantwoordelijk voor onderzoeken voor de businesslines internet, telefonie en televisie. 

Martin Leeflang, oprichter en CEO Validators: "Gaalman brengt ruim vijftien jaar ervaring aan klantzijde mee én een brede kennis over de inzet van merk- en communicatieonderzoek. Vier jaar geleden was Gaalman al betrokken bij Validators als klankbord. Wij zijn verheugd dat Gaalman ons nu fulltime verder helpt met het versterken van de dienstverlening aan onze grote accounts."

Gaalman: "Ik heb een passie voor het verwerven en implementeren van kennis. Daarbij heb ik altijd een duidelijk doel voor ogen: organisaties succesvoller maken. Dit ligt in het verlengde van de missie van Validators om merken op basis van data betere communicatiebeslissingen te laten nemen. Zodat ze kunnen groeien. Wat mij betreft de perfecte combinatie."

www.validators.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.