Marketing Report
Toon van Loock partner bij Het PR Bureau

Toon van Loock partner bij Het PR Bureau

Toon van Loock is mede-eigenaar geworden van Het PR Bureau. Hij neemt de zakelijke leiding over het creatieve bureau, samen met de andere partners Jacqueline Bosselaar en Camiel Overgaauw. Toon van Loock is sinds 2017 werkzaam bij het bureau als Managing Director. Het PR Bureau werkt aan thought leadership en deelbare verhalen voor opdrachtgevers als Beiersdorf, HelloFresh, Huawei, PLUS, SNS, W Amsterdam en Zilveren Kruis.

Toon van Loock: “We hebben een groeiambitie en zien daarvoor in de markt volop kansen. Binnen Het PR Bureau zijn we overtuigd van het feit dat het belang van pr toeneemt. We leven in een earned first-tijdperk, dus wil je als merk of organisatie in deze tijd - van informatieoverload, fake nieuws, influencers en geloofwaardigheid - de aandacht en de harten van consumenten winnen, dan zul je die aandacht moeten verdienen met echte verhalen. Simpelweg omdat aandacht kopen steeds minder effectief wordt. Ik ben trots dat ik mij op deze manier kan verbinden aan Het PR Bureau en het mooie team dat daar bijhoort.”

Jacqueline Bosselaar, oprichter en CEO van Het PR Bureau: “Ik ben supertrots dat Toon zich aansluit bij onze partnergroep. In de groei die we in de afgelopen jaren hebben doorgemaakt heeft Toon een bepalende rol gespeeld. Zo heeft hij het Lifestyle & Consumer Goods-team verder uitgebouwd en is hij verbinder binnen het bureau als geheel. Met deze stap gaan we vol vertrouwen de volgende fase in van ons bureau."

www.hetprbureau.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief