Marketing Report
Trustpilot en BeCommerce werken samen

Trustpilot en BeCommerce werken samen

Trustpilot gaat nauw samenwerken met belangenvereniging BeCommerce. Het doel is om het klantvertrouwen in de Belgische e-commerce te verhogen.

BeCommerce reikt aan Belgische e-commerce ondernemingen een vertrouwenskeurmerk voor klantvertrouwen uit, het BeCommerce Trustmark. Dit keurmerk is voorbehouden aan bedrijven die voldoen aan strenge eisen op het gebied van gemak en efficiëntie, transparantie, veiligheid en het bewaken van privacy van klanten. Ook voorziet ze in onafhankelijke klachtenbemiddeling.

De samenwerking stelt BeCommerce in staat haar leden van de juiste tools en kennis te voorzien op het gebied van reviews. De twee gaan verder samenwerken op het gebied van onderzoek, content, marketing en evenementen. BeCommerce biedt al haar leden korting op het eerste jaar betaalde diensten van Trustpilot.

BeCommerce maakte vorig jaar al bekend reviews te zien als een belangrijk verlengstuk van haar Trustmark. Om die reden is het sinds 2019 verplicht voor leden om gebruik te maken van reviews om het vertrouwenskeurmerk te verkrijgen en te behouden. De samenwerking met Trustpilot maakt dit verder mogelijk.

nl.trustpilot.com
www.becommerce.be

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.