[Vacatures] Mediahuis zoekt een Freelance Videoredacteur - De Telegraaf

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Freelance Videoredacteur - De Telegraaf

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Freelance Videoredacteur - De Telegraaf

De Telegraaf is één van de belangrijkste mediamerken van Nederland. Een instituut in het medialandschap dat met ruim 50% van de Nederlandse bevolking in contact staat. In duidelijke taal, dichtbij de lezer. Via papier, maar ook digitaal door middel van video. Dagelijks produceren en publiceren wij video’s op Telegraaf.nl, YouTube, Telesport, Prive en De Financiële Telegraaf. Wil jij aan de slag bij een groot landelijk nieuwsmerk en heb je affiniteit met video? Dan is dit je kans! Wij openen graag onze deuren voor een Freelance Videoredacteur

Wat ga je doen als freelance videoredacteur

Als freelance ben je een ondernemende spil op onze redactie. Je gaat (pro)actief op zoek naar mogelijke nieuwsonderwerpen, beeldmateriaal en helpt mee met de voorbereiding van bijvoorbeeld studiogesprekken of reportages. Uiteindelijk zorg jij er ook voor dat alle video’s met een goede kop en begeleidende teksten op de website worden gepubliceerd. Je bent daarnaast actief betrokken bij de voorbereiding en publicatie van de video's op Telegraaf.nl. Je zoekt zelfstandig beelden en verwerkt de video's in samenspraak met de samensteller.

Wat wij in huis willen halen

Is een freelance collega die al ervaring heeft met monteren in Adobe Premiere en geen problemen heeft met wissel- en weekenddiensten. Het liefst heb jij een journalistieke achtergrond, houd je van uitdagingen en ben je niet bang de telefoon op te pakken. Bovenal, heb je er gewoon heel veel zin in.

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een tijdelijke, inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt, ook als je hier maar tijdelijk verblijft. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en met ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.

Mediahuis: één met de samenleving 

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.

Kom binnen!

Klinkt deze vacature en ons huis als jouw plek om (verder) te groeien? Open dan onze deuren met jouw sollicitatie en ontdek wie wij zijn. Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Bel (06-12459239) of app dan met Roy. Of stuur een e-mail of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.

www.telegraaf.nl
www.mediahuis.nl  

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.