Marketing Report
[Vacatures] Springbok zoekt een Business developer vacatures

[Vacatures] Springbok zoekt een Business developer

Springbok is per direct op zoek naar een:

Business developer in Den Bosch

We make good brands grow big and big brands grow good. Door purpose, technologie/data en creativiteit te integreren stelt Springbok organisaties in staat om hun organisatie op een betere manier te laten groeien De uitdagingen die Springbok oplost raken de transformatie van marketingorganisaties, merkidentiteit, data-analyse en -engineering, marketing technologie, campagnes, klantervaring, marketing automation en performance marketing

Springbok werkt voor onder andere T-Mobile, Artis, Burger King, Rituals, Jumbo, Lotus Cars en JBL.

Als Business developer bij Springbok:

Ben je onderdeel van het commercieel team van Springbok en mede-verantwoordelijk voor New Business en Cross Sell. Je kunt je potentiële klanten helpen bij complexe vraagstukken en adviseren over oplossingen aan de hand van de laatste marktontwikkelingen. Dit kan gaan om een creatief conceptueel sterk idee, een tailor made online oplossing, meer tractie krijgen op vindbaarheid en/of herkenbaarheid tot een stuk innovatie.

In jouw functie open en voer je gesprekken op alle niveaus bij potentiële klanten. Je weet, door verbinding te leggen met je gesprekspartner en door het stellen van de juiste vragen, de uitdagingen van je gesprekspartner en hun organisatie bloot te leggen.

Met een team van experts kom je tot een voorstel dat niet alleen een oplossing biedt voor de gestelde uitdagingen, maar je inspireert ook met een stuk innovatie. Je laat zien dat Springbok verder denkt en een echte “front runner" is in haar verschillende expertises. Wij zijn er voor de lange termijn en jij bent de kartrekker van dit proces! 

Concreet ga je:

 • Ervoor zorgen dat wij aan tafel komen bij onze target klanten
 • Samenwerken met onze strategie en expertise teams om tot de juiste inzichten en voorstellen te komen. 
 • Ervoor zorgen dat er meer leads organisch binnenkomen

 

Ons aanbod:

Je ontvangt een salaris afgestemd op je ervaring.  Je kunt er 28 dagen per jaar lekker tussenuit en er is een goede balans tussen thuis werken, op kantoor of in de Spaanse zon. We zijn flexibel t.a.v. je standplaats. Den Bosch of Amsterdam. Je rijdt een auto van de zaak en we voorzien je van een laptop en telefoon. We hebben een pensioenplan via Nationale Nederlanden en goedkoper sporten kun je volgens de regeling van Bedrijfsfitness Nederland.

Wat je meebrengt:

 • Je hebt 5+ jaar ervaring in Digital marketing, Business Development (New business), of Accountmanagement en hebt al eerder gewerkt bij een digital agency, consultancy agency of bij een system integrator.
 • Je hebt een groot netwerk dat je kunt inzetten om kansen te creëren.
 • Je hebt een goed beeld van waar marketeers behoefte aan hebben.
 • Je hebt ervaring met de complexe vraagstukken die bij onze prospects spelen, maar bent open minded om nieuwe vraagstukken te ontdekken. 
 • Je bent een gesprekspartner voor elk niveau binnen de organisatie van de klant en je hebt ervaring in het meenemen van verschillende stakeholders in complexe organisaties.
 • Je bent een verhalenverteller en presenteren gaat je erg makkelijk af. Als jij aan het woord bent wordt er geluisterd.
 • Je hebt geen moeite om te overtuigen en hebt zowel respect voor de prospects als voor jezelf. Jij zoekt altijd naar de win-win. 
 • Je weet om te gaan met Salesforce of hebt ervaring met een ander CRM systeem.

 

Wie is Springbok?

Springbok is een snelgroeiend  internationaal branding en tech agency met een grensverleggende aanpak voor ambitieuze merken. Springbok werd in 2014 opgericht en huisvest ruim 300+ (digital) marketing talenten in vijf kantoren in Nederland en België. Wat we met elkaar delen is onze passie voor creativiteit en liefde voor de wereld waarin we ons bewegen. Springbok werkt voor aansprekende merken als Renault, KPN, Rituals, Hallmark, Burger King, Greenpeace en HEMA.

En? Gegrepen om impact te maken voor nationale en internationale klanten? Solliciteer hier.

www.springbokagency.com

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.