[Vacatures] Springbok zoekt een Projectmanager / Scrum Master

[Vacatures] Springbok zoekt een Projectmanager / Scrum Master

Springbok is per direct op zoek naar een:

Projectmanager / Scrum Master in Den Bosch

We make good brands grow big and big brands grow good. We staan op een kantelpunt in onze samenleving. Mensen willen een andere manier van consumeren, werken en leven. Wij geloven dat merken deze nieuwe manier van samenleven vorm kunnen en moeten geven. Met Springbok dragen we ons steentje bij aan de maatschappij door goede merken groot te maken en grote merken beter te maken. Dit doen we door menselijkheid, creativiteit en technologie samen te brengen in een inspirerende werkomgeving.

Voel je meteen thuis in ons team

Als ervaren Projectmanager / Scrum Master zit je natuurlijk niet te wachten op een standaard taakomschrijving. Jij weet immers wel wat er zo al op jouw “to do” lijstje staat. We overtuigen je daarom graag waarom je bij Springbok aan de slag zou gaan.

Bart: Als Scrum Master bij Springbok werk je langere tijd voor verschillende toonaangevende opdrachtgevers. Dat maakt het werk afwisselend, uitdagend en leerzaam. Het is een enorme uitdaging om voor elke klant weer een succesvol team en proces op te zetten. Elke klant is anders en vraagt net een andere manier van werken. Het is jouw taak als Scrum Master om het team steeds beter en efficiënter samen te laten werken. Zo draag je bij aan continue leveren van kwalitatief beter werk. Ik vind het heerlijk om het team de coachen en telkens weer grenzen te verleggen. Op naar de sterren en daar voorbij! 

Marte: We werken bij Springbok, naast de watervalmethode, steeds meer met het Scrum framework bij klanten. Het Scrum team bestaat dan uit Springbok collega's en minimaal 1 persoon aan klantzijde. Hierdoor voelt het werken via Scrum als een echte “joined effort” en nauwe samenwerking met de klant. Dat vind ik erg prettig! Een aantal developers binnen Springbok is nog niet of minder bekend met het werken via Scrum. Ik kan als Scrum Master daardoor echt van toegevoegde waarde zijn voor mijn team.Als Scrum Master binnen Springbok heb je dus genoeg te doen en is het extra tof als je uiteindelijk een effectief zelfsturend team hebt staan.

Annelot: Als Projectmanager / Scrum Master werk je samen met een multidisciplinair team bestaande uit o.a. creatieve designers, technische developers en haarscherpe strategen. Deze mix aan expertises, achtergronden en ambities maakt het samenwerken divers en super leerzaam. Als Scrum Master heb je ook de belangrijke taak om alle disciplines op elkaar te laten aansluiten en gezamenlijk een project of sprint tot een goed einde te brengen.

Jep, je leven zal positief veranderen. En wel zo:

Je krijgt bij Springbok vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid. Je deelt zelf je eigen tijd in en er heerst een grote mate van flexibiliteit. We rekenen op jouw skills bij het motiveren van je Scrum team(s). Je faciliteert het samenwerkingsproces en helpt je team(s) in hun ontwikkeling naar zelforganiserend werken. 

Voor al je kennis en enthousiasme ontvang je een salaris tussen de 3500,- en 4400,- bruto per maand, afhankelijk van ervaring. Je kunt er 28 dagen per jaar lekker tussenuit en er is een goede balans tussen thuis werken, op kantoor of in de Spaanse zon. We voorzien je van het nieuwste materiaal. En hoe jij op kantoor geraakt, beslis je helemaal zelf: ook een E-bike behoort tot de mogelijkheden!

Doe een final check en kom erachter of onze savanne ook jouw ideale biotoop is

Kartrekker of Volger - Kartrekker. Jij bent een geboren leider en organisatorisch talent. Je hebt meerdere jaren ervaring met het managen van (ingewikkelde) projecten in een dynamische omgeving. Bureau ervaring is een grote pre.

Sprinten in je vrije tijd of Sprinten in een Scrum team - Sprinten in een Scrum team. Jij bent bekend met de Scrum methodiek en hebt al eens eerder als Scrum Master gefungeerd. Je bent een ambassadeur van Agile werken, met sensitiviteit voor bestaande structuren maar ook bewust van de organisatie en werkwijze waar wij en onze klanten naartoe willen. Certificeringen zijn een pré.

Jeroen Pauw of Harry Mens -  Jeroen Pauw. Jij hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent scherp, stelt de juiste vragen en krijgt elke klantvraag helder. Met jouw kennis van zaken en overtuigingskracht communiceer je moeiteloos met stakeholders op verschillende (hierarchische) niveaus.

Het glas is half leeg Of Het glas is half vol - Half vol. Jij bent een positieve persoonlijkheid en hebt een “can-do mentaliteit”. Je bent oplossingsgericht en weet de juiste prioriteiten te stellen. 

Kennis van/ervaring met CRM & marketing automation is prettig, maar niet vereist.

Wie is Springbok?

Springbok is een snelgroeiend  internationaal branding en tech agency met een grensverleggende aanpak voor ambitieuze merken. Springbok werd in 2014 opgericht en huisvest ruim 300 (digital) marketing talenten in zes kantoren in Nederland en België. Wat we met elkaar delen is onze passie voor creativiteit en liefde voor de wereld waarin we ons bewegen. Springbok werkt voor aansprekende merken als HEMA, JBL, Rituals, Sligro, KPN en Renault.

En? Gegrepen om impact te maken voor nationale en internationale klanten? Solliciteer hier!

www.springbokagency.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.