Venco opent Choco d’rop-up store in Rotterdam

Venco opent Choco d’rop-up store in Rotterdam

In de Rotterdamse Koopgoot kunnen mensen de komende zes weken Venco’s choco d’rop proeven en kopen in de speciale daarvoor geopende pop-up winkel.

Venco introduceerde vorig jaar choco d’rop: een dropje met daaromheen een laag chocolade. Om het assortiment van tien varianten choco d’rop te vieren, opende Venco Choco d’rop op 7 februari de deuren van de store. De winkel is tot en met 20 maart geopend.

Bezoekers kunnen aan balies die ogen als enorme Choco d’rop-ballen naar hartenlust proeven en hun favoriete mix aan smaken kiezen. Ook kunnen ze cadeautjes laten samenstellen. Op een chocoladekleurig bankje geplaatst voor een speciaal ontwikkelde Instagram-wall, kan het chocolade-dropfeest voor social media worden vastgelegd.

Evelien Magnin, marketingmanager Enjoyment bij Cloetta Holland: “Iedereen die twijfelend stond tegenover de combinatie drop en chocolade, was direct om na het proeven. Met de introductie van vijf extra smaaksensaties wisten we meteen: dit vraagt om een verrassende, multisensorische aanpak – het idee van de Choco d’rop-up store was geboren. En omdat we zoveel mogelijk consumenten de gelegenheid willen bieden alle smaken te proeven, kozen we voor een langdurige periode van aanwezigheid in hartje Rotterdam.”

www.venco.nl
www.cloetta.com
www.happylifepr.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.