Birgit Zuurveld managing director bij social mediabureau Dorst & Lesser

Birgit Zuurveld managing director bij social mediabureau Dorst & Lesser

Birgit Zuurveld is benoemd tot managing director bij het social mediabureau Dorst & Lesser. Birgit Zuurveld is zeven jaar werkzaam bij Dorst & Lesser, waarvan de laatste twee jaar als Strategy Director en als onderdeel van het Management Team. Birgit Zuurveld: "Ik ben enorm blij met en trots op de kans die mij nu wordt geboden. Als Managing Director zal ik me volledig gaan inzetten om onze ambities op internationaal én op content niveau waar te maken."
 
Niels Verhoeven, mede-oprichter van Dorst & Lesser: "Birgit heeft haar sporen ruimschoots verdiend, zowel als social strateeg binnen Dorst & Lesser, als in het leiden van het team. Zij is de geschikte persoon om samen met het managementteam de Europese expansie in goede banen te gaan leiden. Social media wordt immers steeds meer centraal aangestuurd binnen Europa. Met onze kennis en ervaring helpen wij bedrijven schaalbaar social media in te zetten binnen Europa, zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot social businesses."
 
Dorst & Lesser bestaat acht jaar en ontwikkelt vanaf eerste dag social strategieen, content en campagnes voor A-merken als Renault, Alpro, Transavia en Lidl. Het afgelopen jaar heeft het bureau klanten als Schweppes, Pernod Ricard en Jägermeister aan hun portfolio toegevoegd.

www.dorstenlesser.nl

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.