Marketing Report
Casio partner van Mud Masters Nederland

Casio partner van Mud Masters Nederland

Casio Computer Co, Ltd. wordt officieel partner van Mud Masters, de obstacle run. Het event past bij de reputatie van Casio’s G-shock-lijn en het in augustus 2019 geïntroduceerde Mudmaster-horloge.

Op beide dagen van de run is Casio met een stand aanwezig en zal de merknaam G-shock op een van de obstakels te zien zijn. Daarnaast wordt het logo van G-shock gecommuniceerd in alle uitingen rondom het event. Ook gaat G-shock de samenwerking komend jaar gebruiken voor zijn eigen communicatie. Zo zal tijdens de run onder andere content worden gemaakt voor op social media.

Bastiaan de Leeuw, marketingmanager bij Casio Benelux: “Casio G-shock heeft al sinds jaar en dag het credo absolute toughness. Dat credo staat voor de robuuste eigenschappen die we onze G-shock stuk voor stuk meegeven. En die eigenschappen vormen de perfecte basis voor een samenwerking met uitdagende events als Mud Masters.”

André Skwortsow, oprichter en organisator van Mud Masters: “Wij kijken erg uit naar het partnership tussen Casio G-shock en Mud Masters. De stoere, sterke, water- én modderdichte G-shock passen perfect bij de kernwaarden van onze obstacle run, namelijk fit worden, teamwork en plezier hebben.”

www.casio.nl
www.mudmasters.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.