Cheil Benelux benoemt creatieve directie: Tim de Waard en Daniel Samama

Cheil Benelux benoemt creatieve directie: Tim de Waard en Daniel Samama

Cheil Benelux heeft Tim de Waard en Daniel Samama aangesteld om de creatieve vloer te gaan leiden en de creatieve ambities van het bureau te verwezenlijken.

De twee waren de afgelopen vier jaar actief als freelance creatief team onder de naam Tim & Daan, met opvallend werk voor klanten als IDFA en Philips. Daarvoor werkten ze bij FHV BBDO, JWT en N=5.

Het duo over de stap naar het bureau: “Cheil is een bureau in transitie en een echte hidden gem. Gepokt en gemazeld wat betreft digital, tech en retail en met enorme mogelijkheden om verder uit te bouwen op creatie. Een gouden combinatie voor merken en organisaties. Met de energie van een nieuwe generatie makers binnen het bureau en ook nog één van de meest ambitieuze bureaudirecteuren van Nederland, zijn we er klaar voor om de status quo te challengen.”

Tim van der Sijde, Managing Director bij Cheil: “We zijn een bureau van makers, met de poten in de klei, zonder bestuurlijke ego’s en rompslomp. Daar passen deze mannen goed in. Creatieven van deze tijd, die het bureau over de hele breedte naar een hoger creatief plan kunnen brengen en met een hoop verschillende doelgroepen connectie weten te maken. Ze passen precies bij de nieuwe richting die Cheil is ingeslagen.”

www.cheil.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.