Marketing Report
Fama Volat, Artbox, Men in Green en Mindshare komen met Bavaria-campagne Familiefeiten of Fabels?

Fama Volat, Artbox, Men in Green en Mindshare komen met Bavaria-campagne Familiefeiten of Fabels?

Bavaria lanceert samen met Fama Volat, Artbox, Men in Green en Mindshare een campagne die draait om familieverhalen. Anekdotes over de familie Swinkels zelf komen ook aan bod.

Zo gaat het verhaal dat er tijdens de carnaval van 1977 zoveel bier verkocht werd, dat er in heel Brabant geen druppel pils meer te krijgen was? Leden van de zesde en zevende generatie van de familie Swinkels geven in de campagne Familiefeiten of Fabels? een kijkje in de keuken van de brouwerij.

Michel de Kruijff, brandmanager Bavaria bij Swinkels Family Brewers: “In de wandelgangen van de brouwerij horen mijn collega’s en ik al jaren de meest bijzondere verhalen over de brouwersfamilie. Geweldig dat we een aantal van deze roemruchte verhalen met een groter publiek kunnen delen en bovenal: dat de familie deze verhalen zelf vertelt! We hebben verhalen uitgekozen waar de tomeloze passie voor het bierbrouwen vanaf druipt en waarin naar voren komt wat het inhoudt om onderdeel uit te maken van een familiebedrijf.”

Het is een 360°-campagne, ontwikkeld samen met bureaus Fama Volat, Artbox, Men in Green en Mindshare. De campagne neemt Nederland mee in de verhalen van de familie Swinkels door geïllustreerde Bavaria-bierblikken, die vanaf half oktober in de winkel liggen en waarop een QR-code linkt naar de online video’s. Daarnaast wordt de campagne groots ingezet in de thuisregio van het biermerk.

In Noord-Brabant worden onder andere advertenties in dagbladen, bioscoopreclame, online video’s, social media en display advertising ingezet. Ook liggen er speciale bierviltjes in horecagelegenheden en zijn er diverse winacties voor consumenten waarbij zij kans maken om de verhalen te herbeleven.

nl.bavaria.com
www.famavolat.com
www.artbox.nl
www.meningreen.nl
www.mindshareworld.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief