Game Mania Zone geopend in Esports Game Arena in Alphen

Game Mania Zone geopend in Esports Game Arena in Alphen

Game Mania heeft een Game Mania Zone in de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn geopend. Dit is een retailzone met een gericht productassortiment. Met deze strategie brengt de gameretailer het verkopen van gamingproducten in combinatie met een gamebeleving naar een groeiend aantal gameliefhebbers. Hiermee wil Game Mania voldoen aan een behoefte van de community.

Met de More Better Retailer-strategie legt de specialist in gaming naast het verkopen van de juiste gamingproducten de focus op het bieden van de ultieme game-ervaring aan klanten.

Kris Lenaerts, CEO van Game Mania: "Wij zijn zelf gamers en kennen onze betrokken community als geen ander. Onze klanten willen naast goede service van onze experts en slimme deals, vooral een totaalervaring beleven. Dit is juist wat ons uniek maakt. Daarom pakken we dat creatief aan door bijvoorbeeld game-evenementen te organiseren in onze nieuwe Concept Stores zoals esports-toernooien en live viewings van wereldwijde events zoals de E3 in Los Angeles. Dankzij deze events, de nieuwste producten en relevante content weten wij de behoefte van onze klanten te vervullen en gamers bij elkaar te brengen. Met de opening van de Game Mania Zone brengen we deze aanpak ook naar nieuwe locaties waar we gamers kunnen bereiken en activeren. Op deze manier blijven wij succesvol in een digitaliserende markt waarin esports en gaming-events sterk groeien."

De strategie wordt sinds september 2017 uitgerold in de Benelux waarbij Game Mania Concept Stores in Antwerpen, Amsterdam, Utrecht en Den Haag zijn geopend.

Kris Lenaerts: "Het is voor ons essentieel om aanwezig te zijn waar onze doelgroep zich bevindt, zowel online als offline. Om dan de Game Mania Zone te openen in de populaire Esports Game Arena waar gameliefhebbers bij elkaar komen, is voor ons niet meer dan logisch.Wij denken actief na om in de toekomst meer Game Mania Zones te openen met waardevolle partnerships om gaming nog meer toegankelijk te maken voor iedereen, zowel spelers als kijkers. Gaming is booming en biedt veel kansen".

Thomas Runhart van Esports Game Arena: "De samenwerking van Esports Game Arena en Game Mania zorgt voor de ultieme game-ervaring van begin tot eind. De leukste games kunnen onder het genot van een drankje op locatie gespeeld worden, waarna de game na aankoop thuis uitgespeeld kan worden".

In de speciale retailzone in de Esports Game Arena is het mogelijk om gaminghardware, accessoires en games direct aan te schaffen en USED-games te kopen en verkopen. Ook kunnen consumenten samen met de game-experts van Game Mania via de kiosk het volledige assortiment van Game Mania online bekijken en meteen bestellen om het de volgende dag gratis thuis te ontvangen.

www.gamemania.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.