Isha van Egmond pr-consultant Mediatic

Isha van Egmond pr-consultant Mediatic

Isha van Egmond is gestart als pr-consultant bij het Amsterdamse pr- en contentmarketingbureau Mediatic. Vanuit deze uitdaging zal zij zich samen met het team richten op het vergroten van de zichtbaarheid en naamsbekendheid van vele impactvolle en vooruitstrevende organisaties. De uitbreiding van het team past binnen de groeiambities van Mediatic.

Dennis Mensink, oprichter Mediatic: "Ik ben blij dat wij Isha verwelkomen. Op haar jonge leeftijd weet zij hoe ze haar strategische blik en communicatieve vaardigheden op de juiste manier kan inzetten. Met haar energie en verfijnde denkwijze vult ze ons team goed aan."

Een nieuwe stap

Na haar master Persuasieve Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam deed Isha bij verschillende organisaties kennis en ervaring in het communicatievakgebied op. Zo heeft ze als onderdeel van het pr-team van HEMA en als pr-, marketing- en projectcoördinator bij Braive al voor veel verschillende doelgroepen succesvolle pr- en marketingcampagnes op haar naam staan.

Isha van Egmond: "Ik ben enorm gedreven om mij voor de klanten van Mediatic in te zetten. Elk van deze organisaties heeft een inspirerend en oprecht verhaal. Met behulp van mijn kennis, passie voor schrijven en frisse ideeën wil ik ervoor zorgen dat deze verhalen de juiste doelgroep bereiken. Ook kijk ik er enorm naar uit om samen te werken met en te leren van dit talentvolle en gezellige team."

www.mediatic.eu

Lees ook:

[Onderzoek] Trustoo: Eén op de drie huiseigenaren opgelicht bij een klus aan huis

02-07-2024 | 06:00:00
34 procent van alle Nederlandse huiseigenaren zegt weleens te zijn opgelicht door een klusjesman, zoals timmermannen, schilders, loodgieters en elektriciens

Nyima Sanneh PR-consultant Mediatic

06-06-2024 | 09:49:00
Nyima Sanneh komt over van SimplyPR en richt zich op het vergroten van de zichtbaarheid en naamsbekendheid van verschillende opdrachtgevers

Beep for Help benoemt Charlotte Eggens tot Head of Marketing

08-05-2024 | 08:59:01
Charlotte Eggens is per direct aangesteld als Head of Marketing van het niet-medische hulpplatform Beep for Help

CheapTickets.nl start eerste volledig AI-gestuurde vlucht

28-03-2024 | 08:45:00
AI(R)-vluchten maken tickets spotgoedkoop dankzij wegbezuinigen bemanning

DeWarmte winnaar iF Design Award 2024

08-03-2024 | 10:54:17
Warmtepomp AO gekozen tot winnaar in productcategorie Building Technology

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.