Marketing Report
Isha van Egmond pr-consultant Mediatic nieuws

Isha van Egmond pr-consultant Mediatic

Isha van Egmond is gestart als pr-consultant bij het Amsterdamse pr- en contentmarketingbureau Mediatic. Vanuit deze uitdaging zal zij zich samen met het team richten op het vergroten van de zichtbaarheid en naamsbekendheid van vele impactvolle en vooruitstrevende organisaties. De uitbreiding van het team past binnen de groeiambities van Mediatic.

Dennis Mensink, oprichter Mediatic: "Ik ben blij dat wij Isha verwelkomen. Op haar jonge leeftijd weet zij hoe ze haar strategische blik en communicatieve vaardigheden op de juiste manier kan inzetten. Met haar energie en verfijnde denkwijze vult ze ons team goed aan."

Een nieuwe stap

Na haar master Persuasieve Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam deed Isha bij verschillende organisaties kennis en ervaring in het communicatievakgebied op. Zo heeft ze als onderdeel van het pr-team van HEMA en als pr-, marketing- en projectcoördinator bij Braive al voor veel verschillende doelgroepen succesvolle pr- en marketingcampagnes op haar naam staan.

Isha van Egmond: "Ik ben enorm gedreven om mij voor de klanten van Mediatic in te zetten. Elk van deze organisaties heeft een inspirerend en oprecht verhaal. Met behulp van mijn kennis, passie voor schrijven en frisse ideeën wil ik ervoor zorgen dat deze verhalen de juiste doelgroep bereiken. Ook kijk ik er enorm naar uit om samen te werken met en te leren van dit talentvolle en gezellige team."

www.mediatic.eu

Lees ook:

CheapTickets.nl introduceert mascotte Tjiep

25-09-2023 | 05:45:00
Online reisorganisatie viert 22ste verjaardag en geeft gratis tickets weg

[Onderzoek] Grootste uitdaging retail: verschuivende consumentenverwachtingen

28-08-2023 | 12:00:49
Marketingprioriteiten liggen op winstgevendheid, efficiënte targetting en klantloyaliteit

Summio Parcs sponsort Sifan Hassan

21-08-2023 | 08:44:48
Sifan Hassan heeft zich verbonden aan vakantieparkenmerk Summio Parcs. Global Sports Communication en Summio Parcs werken de komende twee jaar samen.

[Vacatures] Mediatic zoekt een Contentstrateeg

17-08-2023 | 09:13:00
Mediatic is per direct op zoek naar een Contentstrateeg 36-40 uur

[Interview] Claudia Wehmeijer over de Pride-campagne van Baker McKenzie

08-08-2023 | 17:43:59
De tas met een boodschap en kleurrijk regenboogontwerp is een symbool geworden van de wereldwijde verbindingen en de commitment aan duurzaamheid, inclusie, diversiteit en gelijkheid

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.