Marketing Report
LINDA. lanceert eigen bier in samenwerking met Grolsch nieuws

LINDA. lanceert eigen bier in samenwerking met Grolsch

Om te vieren dat LINDA. dit jaar 20 jaar bestaat brengt het merk haar eigen bier uit, speciaal door Grolsch voor LINDA. gebrouwen. Bij de samenstelling van het bier werd, naast de meesterbrouwer van Grolsch, natuurlijk ook de LINDA. redactie en lezer betrokken.

Het gaat om Brut Blond, een fris en fruitig lichtblond bier. Het bier is verkrijgbaar in een giftpack, bestaande uit twee beugelflessen met twee glazen. De set is te bestellen via Grolsch en ligt vanaf 1 mei in de winkels.

Onder leiding van Marc Janssen, de meesterbrouwer van Grolsch, werden precies die ingrediënten geselecteerd die het LINDA.BIER fris en fruitig maken. Naast de LINDA. redactie werden er ook lezers uitgenodigd om de proefbrouwsels te proeven, waarna Marc Janssen op basis hiervan de finale smaak ontwikkelde. Met de toevoeging van de hopsoort Nelson Sauvin komen aroma’s van kiwi en druiven naar boven. Door het bier volledig te laten vergisten, krijgt het bier een mooie, droge smaak. Strak maar met een lichte afdronk.

www.linda.nl

www.grolsch.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.