Marketing Report
LINDA. viert vijftienjarig bestaan

LINDA. viert vijftienjarig bestaan

In het najaar van 2003 kwam de allereerste LINDA. uit. Vijftien jaar later ligt, aanstaande woensdag 26 september, het jubileumnummer in de winkel. Met niet één, maar vijftien Linda look-a-likes op de cover. LINDA. is de laatste jaren uitgegroeid tot een mediamerk. Met naast de maandelijkse themanummers, mode- en woonspecials, jaarlijks zes keer LINDA.meiden, L'HOMO. en LINDA.man. Met LINDAnieuws.nl, LINDA.het bureau, het reclamebureau van de makers van LINDA., LINDA.tv en LINDA.foundation. Vijftien jaar LINDA. wordt ook gevierd op het LINDA.festival, dat plaatsvindt op 29 en 30 september in Zaandam. 

Mede door de lezeressen is het magazine inmiddels uitgegroeid tot een groot vrouwen-mediabedrijf. Daarom staat Linda de Mol op de cover van het jubileumnummer, voor de 171e keer, nu samen met veertien bekende mannelijke vrienden en collega's. Allemaal met iconisch Linda kapsel.

De mannen van de cover praten over hun vriendschap met Linda en verklappen wat men nog niet weet van haar. In het grote interview cabaretière Brigitte Kaandorp en de Nederlandse journalist, en correspondent in Iran, Thomas Erdbrink. BN'ers die door elkaar gehaald worden vertellen hierover. Een interview met Daisy van der Weijden, die laat weten wat voor grote impact de zwemtocht van haar man had op hun gezin. Peter Pannekoek roast LINDA. Er komen mensen aan het woord die het LINDA.-logo hebben gebruikt. Actrice en tv-presentatrice Yolanthe Sneijder-Cabau showt, voor het eerst samen met zoontje Xess, de laatste mode. Hoofdredacteur van LINDA., Jildou van der Bijl, staat in de rubriek Beauty & Brains en natuurlijk wordt er teruggekeken op favoriete LINDA. covers van de afgelopen vijftien jaar.

Ter ere van het vijftienjarig bestaan, heeft het magazine iets opgezet: naamgenoten kunnen, op vertoon van hun ID, gratis het jubileumnummer ophalen bij één van de Primera vestigingen. Ook wordt er een droomreis weggeven voor vijtien personen naar Kenia, in samenwerking met TUI. En er zijn speciale LINDA. vijftien jaar GIFs ontworpen die door iedereen op Instagram gebruikt kunnen worden. Met het gebruik hiervan valt een abonnement voor de komende vijftien jaar op LINDA.magazine te winnen. Het weekend van 29 en 30 september wordt twee dagen feest op LINDA.festival. Met Ali B, de Edwin Evers Band, met zesduizend vrouwen een dans instuderen onder leiding van danser Juvat Westendorp tot vagina's breien of praten over de liefde met Corine Koole in de Tuin der Lusten, shoppen op de vintagemarkt waar Bekende Nederlanders hun kleding verkopen en luisteren naar Linda de Mol die samen met journaliste Antoinnette Scheulderman terugkijkt op ontroerende en grappige momenten uit de LINDA.-geschiedenis.

www.lindanieuws.nl/linda-15-jaar

#linda15jaar

 

Meld je hier aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.