MediaCom wordt wereldwijd mediabureau voor Uber

MediaCom wordt wereldwijd mediabureau voor Uber

MediaCom is per 1 januari 2021 aangesteld als het wereldwijde bureau voor taxidienst Uber. MediaCom is al in de Verenigde Staten en Australië het mediabureau voor Uber en breidt haar portfolio hiermee uit in Canada, Latijns Amerika, Europa, het Midden Oosten, Azië en Afrika. Nederlandse kantoor van MediaCom krijgt daarbij de coördinatierol voor Europa, het Midden Oosten en Afrika.

Het gaat om alle digitale en offline merkcampagnes in actieve markten. Het account zal bij Mediacom worden geleid door Ilana Nolte, de US Chief Transformation Officer en Latha Sundaram, Group Business Lead en Execitive Director bij MediaCom US.

Travis Freeman, Global Head of Media bij Uber: "Vandaag is er een andere benadering nodig voor merkenbouw en innovatie. Dit is waarom we onze wereldwijde mediabehoeftes hebben geconsolideerd en bij MediaCom hebben ondergebracht. Het werk dat zij voor Uber gedaan hebben gedurende een van de meest verstorende tijden in onze industrie gaf ons het vertrouwen dat onze partnership wereldwijd kan gedijen."

Nick Lawson, Global CEO van MediaCom: "Als een van de leiders in het nieuwe tijdperk van adverteerder en een van de meest cutting-edge merken ter wereld zijn we trots om deel uit te maken van Uber's verbazingwekkende wereldwijde reis. Om aangesteld te zijn als hun geconsolideerde wereldwijde bureau is een bewijs voor het ongelooflijke werk dat we dag in dag uit zien in onze business."

Christian Juhl, Global CEO van GroupM: "Deze keuze is fantastisch nieuws en de consolidatie brengt volume aangaande de innovatieve ideeen die MediaCom en GroupM elke dag bovenbrengen. We zien ernaar uit om de ideen binnen een wereldwijd framework op te schalen en kijken uit om door te geaan met groei en meer impactvol werk wereldwijd te doen in partnerschap met Uber.""

MediaCom is via GroupM onderdeel van WPP.

www.mediacom.com
www.mediacom.nl
www.groupm.com
www.wpp.com
www.uber.com

 

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.