Marketing Report
Mediatrainer Ben Posthumus associate partner Mediatic nieuws

Mediatrainer Ben Posthumus associate partner Mediatic

Mediatrainer Ben Posthumus is aangesteld als associate partner bij full-service contentmarketing- en pr-bureau. Vanuit Silent Speakers verzorgt Posthumus meer dan 15 jaar media- en communicatietrainingen op maat door heel Nederland. Bij Mediatic is hij verantwoordelijk voor het trainen van ondernemers, bestuurders en andere woordvoerders.

Ben Posthumus heeft jarenlange ervaring als woordvoerder, mediatrainer, crisismanager, gespreksleider en troubleshooter. Zo traint hij onder andere bestuurders, CEOs, woordvoerders en (top)ambtenaren die vol in de wind van de media staan effectief koers te houden

Dennis Menink, oprichter en eigenaar van Mediatic: “Hij brengt zijn jarenlange kennis en ervaring met woordvoering met humor en plezier op overtuigende wijze over. Tegelijkertijd stelt Ben Posthumus tijdens sessies vragen op een prikkelende manier en dat is essentieel voor een goede mediatraining. Zo zijn deelnemers optimaal voorbereid op alle mogelijke mediascenarios.”

Als associate partner van Mediatic zet Ben Posthumus zijn expertise in om ervoor te zorgen dat organisaties ongeacht de situatie overtuigend de media te woord kunnen staan. Hierbij brengt hij theorie en praktijk moeiteloos samen, waarna deelnemers exact weten hoe voor de camera ze moeten handelen en waarom. Dennis Mensink: “Zelf geeft hij ons pr-team jaarlijks zijn uitgebreide training, zodat wij onze kennis up-to-date blijven houden en opdrachtgevers juist kunnen adviseren. We vroegen onszelf af waarom we onze opdrachtgevers diezelfde workshop niet geven en zo is het balletje gaan rollen. Ik ben blij dat Ben Posthumus nu officieel bij ons aansluit en verwacht dat onze klanten snel hun voordeel kunnen halen uit zijn expertise.”

Kritische journalisten

Ben Posthumus: “Ondanks mijn jarenlange ervaring als mediatrainer en -adviseur, is de dienstverlening van Mediatic relatief onontgonnen voor mij. Waar ik mijn klanten vaak ad hoc adviseer over hoe zij om moeten gaan met crisis en gedoe, bevinden de pr-consultants van Mediatic zich een paar stappen eerder in het journalistieke proces, zegt hij. Ik leer graag van de ervaringen die zij in ruim tien jaar hebben opgedaan en tegelijkertijd kijk ik ernaar uit om hen te ondersteunen met de media- en crisiscommunicatietrainingen waar Silent Speakers in gespecialiseerd is. Ik heb ervaren dat bij Mediatic bevlogen professionals werken die het pr-vak als geen ander in de vingers hebben, dus ik weet dat we elkaar goed aanvullen.”

www.mediatic.eu

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.