Dirk Jan Theijn en Menno Westinga directors bij Mediaxplain

Dirk Jan Theijn en Menno Westinga directors bij Mediaxplain

Mediaxplain heeft deze zomer twee directors aangesteld; Dirk Jan Theijn als finance director en Menno Westinga als digital data & campaign director. Beiden gaan als aanvoerders van twee belangrijke teams binnen het marketing- en mediabureau aan de slag.

Theijn maakte de overstap van Starcom en Zenith, onderdeel van Publicis One. Daarvoor was hij senior consultant bij Symsys en jaren actief als freelance financieel adviseur in de reclame- en mediabranche. 

Dirk Jan Theijn: "Met mijn brede kennis en ervaring zie ik vele kansen om Mediaxplain op financieel gebied klaar te stomen, te begeleiden en aan te sturen voor de groei van de komende jaren ”

Westinga maakte na veertien jaar bij ZIGT de overstap. Bij ZIGT leidde hij de data- en digitaltak. In zijn rol bij Mediaxplain gaat hij het team aansturen op het slim, getarget en geïntegreerd inzetten van display/video, SEA en social. 

Menno Westinga: “De ambitie en het ondernemerschap van Mediaxplain hebben mij over de streep getrokken. Ik maak met het digital team dan ook graag deel uit van het verder ontwikkelen van de future-proofing van Mediaxplain."

www.mediaxplain.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.