Marketing Report
Michel van Mil is benoemd tot Managing Director bij IPG-investeringsbedrijf Orion

Michel van Mil is benoemd tot Managing Director bij IPG-investeringsbedrijf Orion

Met ingang van 3 september 2019 wordt Michel van Mil aangesteld als managing director van Orion, de investeringseenheid van IPG Mediabrands.

Michel van Mil is sinds 3,5 jaar werkzaam als Finance Director bij One Media Sales, de radioreclameverkoopmaatschappij van Talpa Network en Radiocorp die daar een minderheidsbelang van heeft. Verder heeft Michel van Mil de rol van CFO voor Motivaction International en DQ&A Media Group vervuld. Michel van Mil heeft tevens 6,5 jaar voor UM gewerkt als Financial manager en CFO.

Onno Seelen, COO IPG Mediabrands: "Met Michel van Mil hebben we een zeer ervaren, financieel gedreven en een op de relatie gefocuste collega aan boord weten te halen. Samen met Michel gaan wij de volgende stap zetten met Orion. Hierbij is onder andere het lanceren van internationaal reeds toegepaste en bewezen onderdelen het uitgangspunt. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we met Michel deze uitdagende stap kunnen zetten en het succes van Orion verder kunnen uitbouwen."

Michel van Mil: "Na ruim 15 jaar in financiële en eindverantwoordelijke functies te hebben geopereerd aan zowel bureauzijde, full-service en digitaal, als exploitantzijde, kijk ik zeer uit naar deze nieuwe stap en de bijdrage die ik kan leveren aan het samenwerken met adverteerders, exploitanten en de diverse labels van Mediabrands. Daarnaast wil ik mijn opgedane kennis en ervaring binnen de media inzetten voor het verder ontwikkelen van Orion in Nederland.”

www.orionworldwide.com
www.ipgmediabrands.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.